Nagyösszegű befektetést kapott a filmszakmában és médiában dolgozók platformja

forrás: Prím Online, 2022. április 13. 13:59

75 millió forintot fektet be a Globe Medical cégcsoport a filmszakmában és médiában dolgozók, valamint potenciális megrendelőiket összekötő online platformot fejlesztő magyar startupba, a ’Crew Call’-ba.

Befektetésben részesült a jelenleg béta verzióban működő crewcall.hu, amelynek segítségével gyorsan és egyszerűen, mindössze néhány kattintással megtalálhatják a megbízók a számukra legideálisabb filmszakmában, médiában dolgozó szakembert. Legyen szó hazánkban forgató amerikai stábról, magyar reklámfilmkészítőkről vagy épp egy televíziós produkcióról a platformon bárki megtalálhatja azt a szabad kapacitással rendelkező stábtagot, akire szüksége van. A crewcall.hu a potenciális munkaerő kiválasztásától a napi munkavégzéshez szükséges ügyviteli-adminisztrációs funkciók ellátásáig mindenben szeretne segítségére lenne a szakma képviselőinek. A 2020 óta – és jelenleg is – béta verzióban üzemelő platformon most is elérhetőek egyes funkciók, ám ezek további fejlesztésre, alakításra szorulnak. Mindez a befektetésnek köszönhetően meg is fog valósulni a közeljövőben.

 

„A befektetésnek köszönhetően tovább fejleszthetjük, tökéletesíthetjük a Crew Call már meglévő funkcióit, illetve olyan újabb funkciók bevezetését kezdhetjük meg, amelyek segítségükre lesznek a szakmában dolgozók napi, adminisztrációs munkamenetének megkönnyítésére is. A célunk az, hogy elérjük, hogy a filmszakmában-médiában dolgozók esetében a felhasználók elsődleges gondolata a crewcall.hu legyen, szeretnénk megerősíteni és kiterjeszteni a hazai piaci jelenlétünk. Az eddigi visszajelzések pozitívak, több nagy gyártócéggel és filmstúdióval is folyamatosan konzultálunk annak érdekében, hogy a szakma számára egy valóban hasznos, hiánypótló platformot hozzunk létre, amely nemcsak weben, de applikáció formájában is elérhető lesz majd” – mondta Palotás Gábor András a Crew Call alapítója, ügyvezetője. 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az AI kutatja a kritikus ásványkincseket is

Közel 1 millió amerikai dollárral zárta az újabb befektetési körét a Beholder. Ennek köszönhetően lett az AI-alapú, kritikus ásványkincsek feltárásában élenjáró ukrán startup finanszírozója az EIT InnoEnergy, a Rockstart Energy és az STRT. A friss források bevonásával a vállalat felgyorsíthatja a kutatómunkáját és a mesterséges intelligencia-eszközeire alapozva segítheti a zöld energiaátmenethez szükséges kritikus nyersanyagok kitermelését.

2024. május 13. 11:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36