A Telekom Electronic Beats bemutatja: Billie Eilish élőben

forrás: Prím Online, 2022. május 7. 16:27

A Deutsche Telekom a Telekom Electronic Beats programja keretében újra együttműködik a Grammy- és Oscar-díjas Billie Eilish-sal, aki 2022. június 1-jén élő koncertet ad Németországban, a bonni Telekom Fórumban. A Magyar Telekom lehetőséget biztosít, hogy hazai rajongók is kijuthassanak a koncertre, sőt egy exkluzív nyárindító esemény keretében Magyarországra is elhozza a Billie-élményt.

Ezen a különleges koncerten Billie – a 21. század egyik legnagyobb sztárja – bátyjával, Finneas-szal lép fel a Deutsche Telekom németországi központjában, ahol a „WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?” c. bemutatkozó, többszörös platinalemezének, valamint legutóbbi listavezető albumának, a 'Happier Than Ever'-nek a dalait játsszák majd el. 

 

„A fellépés igazán különleges dolog számomra, és az, hogy ennyi idő után újra kapcsolatba kerülhetek európai rajongóimmal, óriási élmény lesz” –  mondja Billie Eilish.

 

 

A Magyar Telekom is bekapcsolódik anyavállalata, a Deutsche Telekom és Billie Eilish együttműködésébe. Egyrészt egyedülálló lehetőséget biztosít a magyar rajongóknak, hogy kijuthassanak Billie Eilish június 1-jei, élő koncertjére Bonnba. A játékra a TikTokon lehet jelentkezni egy meghatározott témában elkészített videóval, a pályázat eredményeként pedig 15 szerencsés nyertes vehet részt a koncerten a Telekom jóvoltából. A felhívással kapcsolatban minden részlet megtalálható a Telekom TikTok oldalán közzétett videóban és játékszabályzatban. 

 

Ezen felül a Magyar Telekom a nyár beindításaként mindenki számára elhozza a Billie Eilish koncertélményt. Egy exkluzív stream koncertet szervez június 1-re, Budapest egyik impozánsabb helyszínére és egy vidéki helyszínen egy nyári piknik keretében is lehet majd követni a bonni koncertet. 

 

„Fantasztikus nyárnak nézünk elébe! Rengeteg élménnyel készülünk és ennek csak az első eleme a Billie Eilish koncert. Fontos azonban, hogy a digitális lehetőségek minél több emberhez eljussanak, ezért fejlesztjük folyamatosan a gigaerős optikai hálózatunkat. Így számos olyan hátrányos helyzetű településre is eljutunk és eljutottunk, ahol a digitalizáció megjelenésével kinyílik a világ, mint például Felsőszentiván, ahol Június 1-én ugyancsak élőben streameljük a Billie Eilish koncertet.”  – mondta el Szabó Melinda, a Magyar Telekom kereskedelmi vezérigazgató-helyettese.

 

A budapesti eseményre izgalmas aktivitáson keresztül lehet majd jegyeket nyerni. Érdemes tehát figyelni a Telekom közösségi média oldalait (Facebook, Instagram, TikTok), hiszen a Telekommal idén nyáron számos kihagyhatatlan élményre nyílik majd lehetőség. 

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig

Az ELTE Informatikai Kar idén a „Semmiből született csodák – A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig” című rendezvénnyel csatlakozott a Lányok Napja országos programhoz.

2024. április 28. 13:55

Kén-hexafluorid betiltása – Nem gáz többé!

Az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése az egész világon hatalmas feladat, és e küldetés része a kén-hexafluorid (SF6) gáz teljes körű betiltása is. Ez különösen a villamosenergia-iparban jelent komoly változást, hiszen a kapcsolóberendezések szigeteléséhez eddig rendszerint ezt az anyagot használták. 

2024. április 28. 12:04

Újabb akadály hárul el a nagy hatótávolságú e-kamionok elterjedése elől

Sikeres tesztet teljesített a Siemens: töltési rendszere 1 MW teljesítményt adott le.

A német cég prototípusát egy nagy hatótávolságú e-kamionnal tesztelték. Az új készülék több Siemens SICHARGE UC150 töltőberendezésből, ezek kimeneti teljesítményét összefogó kapcsolási kialakításból (switching matrix) és a megawatt-töltésre speciálisan kialakított diszpenzerből állt.

2024. április 28. 10:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50