Az Avaya eurogeneris üzletágát az e-generis S. A. veszi át

, 2001. február 14. 18:05
Az Avaya Inc., a konvergens hang és adathálózatokat is magában foglaló üzleti kommunikációs rendszerek globális piacvezetője bejelentette, hogy eladta a kisvállalkozói kommunikációs rendszereket kínáló eurogeneris üzleti részlegét az e-generis S. A. cégnek, amely a francia Barladie S. A. magánbefektetői részvénytársaság újonnan alapított leányvállalata.
A döntés tükrözi az Avayának a hang- és adatkonvergencia-szolgáltatásokat igénylő vállalati piaci szegmenseket megcélzó stratégiáját. A döntés révén az eurogeneris továbbra is elérhető marad a piacon, valamint sikerült elkerülni munkahelyek megszüntetését is. A franciaországi Cesson-Sévigné-ben és Saumur-ban fejlesztett és gyártott eurogeneris termékcsalád célcsoportja a főleg Európában működő kis- és középvállalatok.

Az e-generis cég a jövőben is kiszolgálja az eurogeneris viszonteladói és végfelhasználói piacokat, valamint munkahelyeket kínál az eurogenerist támogató olyan Avaya-alkalmazottak számára, akik korábban a kutatási és fejlesztési, képzési, értékesítési és marketingtevékenységeket végezték.

Kulcsszavak: Avaya +céginfo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50