Az LG termékei új lehetőségekkel és élményekkel formálják át a mindennapokat

forrás: Prím Online, 2022. szeptember 2. 16:24

Az LG Electronics (LG) a 2022-es IFA kiállításon számos intelligens életmód-megoldást mutat be, amelyeket a folyamatosan változó világ vásárlói igényeire terveztek. Az Élet, újragondolva (‘Life, Reimagined’) kiállítási téma keretében a vállalat bemutatja új élvonalbeli, fogyasztóközpontú termékeit és szolgáltatásait, amelyek új lehetőségekkel formálják át a mindennapokat.

Az LG standjára (Messe Berlin 18. csarnok) belépve az IFA látogatóit a 97 hüvelykes OLED evo Gallery Edition televízió fogadja. A világ legnagyobb OLED tévéje, a 97 hüvelykes G2 modell az önálló fénykibocsátásra képes OLED technológia képminőségével, a fejlett, mesterségesintelligencia-alapú képfeldolgozási technológiájával és lenyűgöző méretével teljesen új dimenzióba helyezi az otthoni szórakoztatást. Az LG több vadonatúj, csúcskategóriás nagyképernyős tévéje is helyett kapott az idei IFA standon, köztük a díjnyertes, 88 hüvelykes 8K LG SIGNATURE OLED TV. Szintén a berlini kiállításon lesz látható az LG hatalmas, 136 hüvelykes 4K Micro LED (3840 x 2160) tévéje. Az új szórakoztatóelektronikai megoldás látványos méretben nyújt első osztályú képminőséget, mikrométeres méretű, önálló fénykibocsátásra képes pixelekkel és moduláris kialakítással.

 

 

A retro stílusú Flex Arcade zónában az LG standjának látogatói az OLED játékélmény részeseivé válhatnak. A teremben számos játékállomást helyeztek el, amelyeknél új konzolos és régimódi klasszikus játékokat is kipróbálhatnak az érdeklődők az LG legmodernebb OLED tévéin, köztük a világ első hajlékony, 42 hüvelykes OLED készülékén, a vadonatúj LG OLED Flexen. A Flex 20-féle pozícióba hajlítható kijelzőt és számos, játékosokra szabott funkciót kínál, így a felhasználók eddig soha nem látott módon alakíthatják saját ízlésükre a játékbeállításokat.

 

 

Az LG standjának része a Lifestyle zóna is, ahol a látogatók a vállalat testreszabható termékeinek és szolgáltatásainak széles választékát ismerhetik meg. A Lifestyle zónában a vendégek egy lenyűgöző, az LG legújabb, ún. életmód-tévéit – az LG OLED Objet kollekciót –, vadonatúj audio-megoldásait – például a különleges LG XBOOM 360 vezeték nélküli hangszórót –, valamint a prémium holland életmódmárka, a Moooi exkluzív bútordarabjait és otthoni kiegészítőit bemutató kiállításba csöppenhetnek bele.

 

 

Az IFA-n az LG további újdonságokat is kiállít: megtekinthető lesz többek között a vállalat teljes körű cipőápolási megoldása, az LG Styler ShoeCase és ShoeCare, a mesterséges intelligenciával felszerelt mosó- és szárítógép modellek, amelyek gyorsabbá és kényelmesebbé teszik a ruhaápolást, valamint az Aero Furniture: egy asztal formájú légtisztító, amely egyszerre bútor és nagyteljesítményű légtisztítási megoldás. Az IFA-ra látogatók az Ergo Monitor Workstation nevű kiállítótéren az LG legújabb ergonomikus kialakítású, a hatékonyságot támogató kijelzőit, az UltraGear Gaming Monitor Play zónában pedig a játékosoknak szánt képernyők egyre bővülő választékát is megismerhetik.

 

 

A 2022-es IFA kiállítás látogatói szeptember 2-6. között személyesen is megismerhetik az Élet, újragondolva koncepciót az LG standjánál. Azok, akik nem tudnak részt venni az eseményen, az LG Global YouTube-csatornára feltöltött videókon tekintheti meg a kiállítási standout.

Kulcsszavak: IFA 2022 LG Electronics LG

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15