LG kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: LG

Az LG ThinQ okosotthon-platformról hamarosan több márka termékeit is irányíthatjuk

Az LG Electronics (LG) hamarosan elérhetővé teszi a Home Connectivity Alliance HCA 1.0 specifikációjának első kereskedelmi implementációját, amely az LG ThinQ okosplatformon keresztül lehetővé teszi a különféle márkájú készülékek összekapcsolását. Ez év végére a felhasználók az LG ThinQ alkalmazáson keresztül többek közt olyan márkák eszközeit is vezérelhetik majd, mint a Samsung vagy a Vestel, így kényelmesen kezelhető, teljeskörűen összekapcsolt okosotthon-ökoszisztémát alakíthatnak ki.

2023. szeptember 21. 19:21

Már Magyarországon is kapható a világ első vezeték nélküli LG OLED tévéje

Már Magyarországon is kapható a világ első vezeték nélküli OLED televíziója, az LG OLED evo M, amelyet nemrégiben mutatott be az LG. A készülék a világ első olyan vezeték nélküli megoldásával érkezik, amely 4K képminőségben, 120 Hz-es valós idejű videó- és hangátvitelt tesz lehetővé.

Kulcsszavak: OLED TV LG Electronics LG
2023. szeptember 14. 19:33

Az LG egyedi mobilitási élményeket mutatott be az idei Müncheni Autószalonon

Az LG Electronics (LG) megtartotta történetének első sajtótájékoztatóját a világ egyik legjelentősebb közlekedési eseményén, a Müncheni Autószalonon, vagyis hivatalos nevén az IAA Mobility szakvásáron. Az LG vezérigazgatója, William Cho Münchenben bemutatta, hogy a vállalat miként látja a mobilitási iparág jövőjét, illetve, hogy az LG hogyan akarja előmozdítani a mobilitási ökoszisztéma egészét érintő fontos változásokat.

2023. szeptember 9. 08:25

Kiemelkedő energiahatékonyságú háztartási gépeket mutatott be az LG az IFA kiállításon

Az LG Electronics (LG) a 2023-as IFA kiállításon, a Net-Zero House zónában mutatta be új, legalább A energiaosztályú háztartási készülékeit. A fenntarthatóbb mindennapokhoz tervezett legújabb konyhai, ruhatisztítási és lakberendezési megoldásokkal a vállalat az energiafelhasználás, valamint az üzemeltetési költségek és a környezeti lábnyom csökkentésének növekvő igényére reagál.

2023. szeptember 7. 12:59

Egy fenntartható faluban környezettudatos, energiahatékony háztartási gépeit és megoldásait mutatja be az LG

Az LG Electronics (LG) a 2023-as IFA kiállításon egy fenntartható településkoncepció keretében (LG Sustainable Village) mutatja be a környezettudatos életmóddal kapcsolatos elképzeléseit. A vállalat a kiállítási standján prémium kategóriás, kiemelkedő teljesítményű készülékeinek és megoldásainak egész sorát mutatja be, A fenntartható élet mindenki számára öröm címmel.

Kulcsszavak: IFA 2023 LG Electronics LG
2023. szeptember 4. 18:50

Az LG egy sokoldalú, útközben használható kijelzőmegoldást mutatott be

Az LG Electronics (LG) egy új lifestyle kijelzője globális bevezetését jelentette be a 2023-as IFA kiállításon. A StanbyME Go (27LX5 modell) névre keresztelt, stílusos hordtáskába integrált eszköz 27 hüvelykes érintőképernyőt és 20 wattos négycsatornás hangszórórendszert kapott. A korábban bemutatott egyedi StanbyME készülék különlegességeire építve fejlesztett 27LX5 emlékezetes és szórakoztató pillanatokat szerezhet az úton levőknek.

2023. szeptember 2. 11:41

Dinamikusabb és fiatalosabb márkaidentitásra vált az LG

Az LG Life’s Good címmel elindította globális kampányát, ami a vállalat új, dinamikusabb és fiatalosabb márkaidentitását mutatja be. A kampány keretében a világ legikonikusabb helyszínein, többek között Dubaiban, Londonban, New Yorkban, Vietnámban és Szöulban már láthatóak a pozitív üzenetet hordozó digitális hirdetések. 

2023. augusztus 31. 11:30

Az LG az IFA-n mutatja be új, fenntartható energiagazdálkodási megoldását

Az LG Electronics (LG) a 2023-as IFA kiállításon demonstrálja a fenntarthatóbb életmódról alkotott elképzeléseit a vállalat Net Zero House nevű standján. Az LG a helyszínen egy olyan átfogó energiagazdálkodási koncepciót mutat be, amely intergálja a háztartási energiamenedzsmentet, valamint a teljeskörű fűtést és hűtést. A Home Energy Platform nevű megoldás egy energiatároló rendszerből (Energy Storing System, ESS) és a Therma V R290 Monobloc levegő-víz hőszivattyúból (Air to Water Heat Pump, AWHP) áll.

2023. augusztus 29. 14:29

Az IFA kiállításon mutatja be legújabb beépíthető konyhai eszközeit az LG

Az LG Electronics (LG) a 2023-as IFA kiállításon mutatja be a kulináris élmények új szintjét képviselő beépíthető konyhai termékeit. Az energiahatékony, elegáns formatervezésű és felhasználóbarát funkciókkal felszerelt termékcsalád egy InstaView sütőből, egy QuadWash mosogatógépből, egy pultba süllyeszthető páraelszívóval érkező indukciós főzőlapból, egy alulfagyasztós hűtőszekrényből és egy beépíthető mikrohullámú sütőből áll. 

2023. augusztus 23. 09:59

Különleges lakásmegoldást mutat be az LG

Az LG Electronics (LG) a 2023-as IFA kiállításon mutatja be az LG Smart Cottage névre keresztelt lakásmegoldását. A Smart Cottage egy kompakt, előregyártott otthon, amely az LG legmodernebb fűtő, szellőztető és légkondicionáló (HVAC) rendszerével és energetikai megoldásaival, valamint legújabb intelligens háztartási készülékeivel és szolgáltatásaival van felszerelve. A prémium kategóriás készülékeket és kényelmes szolgáltatásokat a legújabb moduláris házépítési technológiák felhasználásával ötvöző otthon új irányt nyithat a lakhatás területén.

2023. augusztus 21. 16:09

Termékkiegészítők fogyatékkal élőknek

Az LG Electronics (LG) a 2023-as IFA szakkiállításon mutatja be új termékkiegészítő-készletét, a Universal UP Kitet. Az LG Universal UP Kit innovatív, univerzális formatervezésű és újrahasznosított anyagokból készült háztartásigép-kiegészítőkből áll, amelyek megkönnyítik a testi fogyatékkal élő felhasználók számára a háztartási gépek használatát. 

2023. augusztus 17. 16:13

Az LG a 2023-as IFA-n mutatja be legújabb energiahatékonysági innovációit

Az LG Electronics (LG) a világ minden tájáról várja az érdeklődőket szeptember 1-5. között a 2023-as IFA kiállításon, ahol a vállalat bemutatja legújabb fejlesztéseit. A fenntartható élet mindenki számára öröm (Sustainable Life, Joy for All) témájú kiállítási standon a vállalat bemutatja az LG fenntartható településkoncepcióját, és hatékony, felhasználóbarát és fenntartható termékek és megoldások egész ökoszisztémáját prezentálja, amelyek mind hozzájárulnak egy jobb élet megteremtéséhez – mind a felhasználói oldalon, mind pedig a bolygónk szempontjából. 

2023. augusztus 14. 14:32

Az LG közzétette 2022-2023-as fenntarthatósági jelentését

Közzétette 2022-2023-as fenntarthatósági jelentését az LG Electronics (LG), amelyben hivatalosan is beszámolt eddig elért eredményeiről és a vállalat működésének hat fő területére vonatkozó stratégiai terveiről. A Jobb élet mindenkinek nevet viselő fenntarthatósági vízió az ügyfelek és a stakeholderek számára fogalmazza meg a jövőbeli terveket.

2023. augusztus 7. 14:24

Történetének legmagasabb második negyedéves árbevételét érte el az LG

Az LG Electronics Inc. (LG) idén történetének legmagasabb második negyedéves konszolidált bevételét könyvelte el, a 20 ezer milliárd koreai von forgalom mellett pedig 741,9 milliárd von üzemi nyereséggel zárt. 

2023. július 28. 19:20

Éttermi felszolgálórobotot mutatott be az LG

Bemutatta legújabb intelligens felszolgálórobotját az LG Electronics (LG). A CLOi ServeBot (LDLTR30 modell) bármilyen kiszolgáló tevékenységre alkalmas, beleértve az éttermi szervírozást is. A gyors és stabil, önálló vezérléssel működő, új dizájnnal érkező LG CLOi ServeBot gördülékenyen közlekedik a különféle típusú padlóburkolatokon, és a felszolgáláson túl arra is alkalmas, hogy a vendégeket útmutatásaival elirányítsa a helyiségben, így a dolgozóknak több ideje marad a fontosabb feladatokra.

2023. július 22. 12:20

Az LG vezérigazgatója merész víziót mutatott be

Az LG Electronics (LG) felvázolta új vízióját, amely szerint a jelenlegi vezető elektronikai készülékmárkából olyan intelligens életmód-megoldásokkal foglalkozó vállalattá kíván válni, amely képes összekapcsolni és bővíteni az ügyfelek változatos élményeit. A vállalat célja, hogy mindezzel növelje teljesítményét, és 2030-ra elérje a 100 ezer milliárd koreai von éves globális forgalmat.

Kulcsszavak: LG Electronics LG
2023. július 13. 20:11

Az LG a HITEC kiállításon mutatta be az első Apple Airplay kompatibilis szállodai tévéit

Az LG Electronics (LG) Torontóban, a világ első számú vendéglátóipari technológiai kiállításán, a 2023-as HITEC-en mutatta be új vendéglátóipari kijelzőmegoldásait. A vállalat az áttetsző OLED kijelzőktől a Micro LED képernyőkön át a különféle interaktív digitális táblákig és tartalomkezelési megoldásokig nagyteljesítményű kijelzőmegoldások széles választékát állította ki, amelyek célja a szállodai szobák, lobbik, tárgyalótermek és éttermek vendégélményének javítása.

Kulcsszavak: televízió kijelző LG
2023. július 6. 15:42

Az LG piacra dobta új 49 hüvelykes, 32:9 képarányú gaming kijelzőjét

Az LG Electronics (LG) bemutatta játékosoknak szánt legújabb, 49 hüvelykes, 32:9 képarányú ívelt UltraGear kijelzőjét. A 240 Hz-es ultramagas képfrissítési rátájával ellátott monitor két egymás mellé helyezett 16:9-es képernyő méretének felel meg. Bár a 49GR85DC-t játékosok számára tervezték, fejlett multitasking funkcióinak és rendkívül széles képernyőjének köszönhetően produktív munkavégzésre vagy tartalomfogyasztásra is tökéletesen alkalmas.

2023. június 25. 13:07

Az LG teljes gőzzel fejleszti elektromosjármű-töltő megoldásaival foglalkozó üzletágát

Az LG Electronics (LG) bővíti az elektromos járművek (EV) töltését szolgáló megoldásokkal foglalkozó üzletágát, ami várhatóan tovább erősíti a vállalat pozícióját a EV-töltők gyorsan növekvő szegmensében. Az EV-töltési megoldásokkal foglalkozó HiEV Chargert (korábbi nevén AppleMango) az LG, a GS Energy és a GS Neotek 2022-ben vásárolta fel, a vállalat pedig nemrégiben ünnepélyes keretek között indította el az EV-töltők gyártását.

2023. június 21. 09:57

Megérkezett az LG első, IPS Black technológiával készülő diagnosztikai monitora

Az LG Electronics (LG) bemutatta új, 31,5 hüvelykes diagnosztikai monitorát (32HQ713D modell): ez a vállalat első olyan orvosi kijelzője, amely IPS Black technológiát alkalmaz. Az IPS Black képernyőnek köszönhetően a készülék éles, tiszta képet jelenít meg, élénk színekkel, 2000:1 kontrasztaránnyal, mindemellett az automatikus önkalibrálás révén egyenletes képminőséget biztosít, a kényelmesen használható 6 gyorsgomb pedig az egyszerű kezelhetőséget garantálja.

Kulcsszavak: LG Electronics LG
2023. június 16. 20:00

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

Újjáéledt az egyik legritkább és legkultikusabb magyar otthoni számítógép, az Aircomp-16, sorban fejlesztik rá az új játékprogramokat. Október 15-ig egy teljesen nyílt játékpályázat keretében bárki beküldheti új játékprogramjait a muzeális típusra, ezzel gaming platformmá avatva a magyar informatikatörténet egyik legkülönlegesebb számítógépét.

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

A jubileumi, harmincadik MENTA 2023 – NEXT30! konferencián adta át IVSZ – Digitális vállalkozások szövetsége az egykori elnökéről, Gyurós Tiborról elnevezett Év menedzsere-díjat. A 2023-as díjazott Patay Szabolcs, a fejlett járműkommunikációs technológiákat fejlesztő magyarországi startup, a Commsignia ügyvezető igazgatója.

2023. szeptember 20. 15:17