Fókuszban a vállalati informatikai megoldások

forrás: Prím Online, 2022. november 13. 12:58

A Dell Technologies Forum nemzetközi rendezvénysorozata ismét Budapestre érkezik. Idén november 24-én a Groupama Aréna ad otthont a magyarországi eseménynek, ahol az ingyenes rendezvényre kilátogatók megismerhetik a vállalat és partnerei teljes körű informatikai megoldásait, a legújabb modellektől az innovatív szoftverekig és biztonsági megoldásokig.

Az egynapos rendezvényen a résztvevők egy kiállítótérben, különböző standoknál nézhetik meg a Dell Technologies legkorszerűbb termékeit és megoldásait. A vállalat szinte teljes termékportfóliója a helyszínen lesz. Emellett a látogatók számos plenáris előadáson és interaktív szekcióülésen keresztül ismerhetik meg azokat az aktuális informatikai kihívásokat, trendeket, amelyek leginkább befolyásolják a vállalatok fejlődését. Az érdeklődők mindenről tájékozódhatnak, legyen szó akár az adatalapú működés előnyeiről, első lépéseiről, a távoli munkavégzéshez szükséges adatközpontokról és a virtuális megoldásokról, a kiberbiztonság kritikus kérdéseiről, energiahatékony hűtési megoldásokról vagy a legújabb technológiai vívmányokról. Azoknak, akik részletesebb információt szeretnének kapni, személyes konzultációt és tanácsadást is biztosítanak a szervezők.

 

 

A vállalat szakértői mellett, a résztvevők olyan meghatározó személyiségekkel is találkozhatnak a konferencián, mint például Pál Feri atya mentálhigiénés tanácsadó. Jogos lehet a felvetés, hogy mi is a kapcsolat közte és a technológia között, de sokkal szorosabb, mint azt elsőre gondolnánk. Az elmúlt lassan három év alapján elmondhatjuk, hogy minden korábbinál nagyobb szerepe van a technológiának az életünkben. A világ a technológia segítségével tudott alkalmazkodni a pandémia miatt kialakult új helyzethez, a hibrid munkavégzéshez vagy épp a hibrid és online oktatáshoz. Egyértelműen rugalmasabbak vagyunk most, mint akár három évvel ezelőtt. De a technológián kívül van még egy fontos szereplő a képletben. És ez nem más, mint az EMBER. A Forumon szó lesz a Dell legújabb kutatásáról, ami többek között arról is szól, hogy mi, emberek hogyan tudunk alkalmazkodni a változáshoz. Mentálhigiénés szempontból is érdemes megvizsgálni, hogy az emberek hogyan működnek és ebben a környezetben hogyan tudnak leginkább eredményesek és elégedettek lenni a rengeteg változás közepette.  

 

A vállalat több ügyfele, többek között a MOL előadását is meghallgathatják az érdeklődők a konferencián. Ezek a prezentációk olyan ügyféltapasztalatokat mutatnak be, amelyek különösen hasznosak lehetnek azok számára, akik most gondolkodnak valamilyen informatikai megoldás bevezetésén.

 

Mindemellett az első, állampolgárságot kapott humanoid robot, Sophia is több ponton bekapcsolódik az eseménybe, így az is kiderül, hogy ő hogyan látja a technológia jövőjét.

 

A Dell Technologies Forum az érdeklődők számára ingyenes, ám regisztrációhoz kötött. További információ, programterv és a regisztrációs felület a rendezvény weboldalán érhető el. 

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hannover Messe 2024: A Bosch fenntartható megoldásokat mutatott be

Az ipari gyártás minden gazdaság motorja, a gyártóknak azonban egy jelentős kihívásra is kell megoldást találniuk: a klímaváltozás miatt a gyáraknak fenntarthatóvá kell válniuk és kímélni kell az erőforrásokat. A Bosch, a gyártási és ipari megoldások egyik vezető szállítója, a gyárautomatizáláshoz, a hidrogéngazdasághoz, a digitalizációhoz és a mesterséges intelligenciához (MI) kapcsolódó megoldások széles portfóliójával segíti az ipari vállalatokat a zöld átalakulás megvalósításában.

2024. május 4. 17:02

Újabb rangos szakmai díjat nyert a Prologis!

A Prologis Park Budapest-Sziget II beruházás nyerte idén a Magyarországi Logisztikai Szolgáltató Központok Szövetsége (MLSZKSZ) által életre hívott, „Év logisztikai fejlesztése” elismerést. A legkiemelkedőbb hazai logisztikai fejlesztéseket díjazó kitüntetést 2023 óta ítéli oda a szervezet 11 tagú testülete a közúti-, vasúti-, vízi-, légi- és intermodális fuvarozás, valamint a vámolási és raktározási területek meghatározó szereplői részére.

2024. május 4. 15:37

Egy napra az anyukák vették át a vezető szerepet a Yettelnél

Határozottság, konfliktuskezelés, problémamegoldó képesség és empátia: ezek a legfőbb vezetői tulajdonságok, melyek édesanyaként is elengedhetetlenek a magyarok szerint – derült ki a Yettel friss, országos, anyák napja alkalmából készített kutatásából. A mobilszolgáltató a vezetői kompetenciákat vetette össze az anyasághoz szükséges képességekkel, és az is kiderült, hogy tízből nyolc válaszadó szerint a gyereknevelés során tanult készségeket a munkavégzésben is lehet kamatoztatni.

2024. május 4. 13:55

Az AI a technológia jövője, a HONOR pedig úttörő benne

A technológia világában mostanában szinte minden a mesterséges intelligenciáról (AI) szól, a hírek egy része pedig riasztó jelleggel csapódik le: sokan munkák elvesztését, emberek által végzett szakmák megszűnését látják benne. 

2024. május 4. 12:14

A világ egyik legjobb egyetemével kötött partnerséget a Budapesti Metropolitan Egyetem

A Budapesti Metropolitan Egyetem (METU) első és egyetlen magyar egyetemként írt alá hosszú távú partnerségi megállapodást az Arizona State University-vel (ASU), amely a Center for World University Rankings 2023-2024 szerint a világ legjobb egyetemeinek 1%-ába tartozik.  Ez a partnerség új lehetőségeket biztosít a METU-n tanuló magyar és külföldi hallgatók számára, és a magyar felsőoktatás nemzetközivé válásának következő lépcsőfoka lehet. A megállapodás alapján a METU jogosult használni a logója részeként a „powered by Arizona State University” megnevezést.

2024. május 4. 10:31

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55