Három új igazgatói kinevezés a Yettel Magyarországnál

forrás: Prím Online, 2023. április 3. 14:21

A kereskedelmi divízióban két szakember, Szafonov Olga és Bulla Ákos, a technikai divízióban Mang Balázs tölt be igazgatói posztot április elsejétől a Yettel Magyarországnál. Az újonnan kinevezett szakemberek mandátuma a vállalat hosszú távú lakosságiszegmens-stratégiájának megvalósítása és a mobilhálózat-fókuszú szolgáltatói szerepkör vezető szerepének ambíciója mind a lakossági mind az üzleti szegmensben.

A szervezetfejlesztés együtt jár a Yettel portfóliójának bővülésével, amiben egyre meghatározóbb szerepet játszanak a mobilhálózat alapú otthoni és üzleti szolgáltatások.

 

Szafonov Olga

Szafonov Olga 2013-ban került kapcsolatba a telekommunikációs szektorral, márka- és termékfejlesztési menedzserként dolgozott Magyarországon és Hollandiában. 2017-ben csatlakozott a Yettel Magyarország (akkor Telenor) lakossági marketing csapatához. Hozzá köthető többek között az OtthonNet szolgáltatások, a Yettel márka érkezésével induló Prime tarifaportfólió, valamint a Yettel TV szolgáltatás bevezetése is. Szafonov Olga április 1-től lakossági kereskedelmi igazgatóként a lakossági termék- és szolgáltatásfejlesztésért felel.

 

Bulla Ákos

Bulla Ákos 2013-ban csatlakozott a vállalathoz. Marketing területen értékesítési csatorna menedzserként, majd szegmens menedzserként tevékenykedett, később a számlás ügyfelek értékmenedzsmentjéért felelt osztályvezetőként. A mostani előléptetéssel Bulla Ákos igazgató szintről irányítja a teljes lakossági szegmens ügyfélérték-management csapatát, ami magában foglalja a feltöltőkártyás, számlás, otthoni internet és TV-szolgáltatásokat igénybe vevő ügyfelek igényeihez illeszkedő ajánlatok kidolgozását, bevezetését és teljes körű menedzsmentjét.

  

Mang Balázs

Mang Balázs karrierjét Norvégiában kezdte, ahol közel 4 évet töltött hálózati mérnökként egy műholdas telekommunikációs vállalatnál. 2012-ben csatlakozott a Yettelhez, ahol komoly szerepet vállalt a 4G/5G technológiák és számos, az ügyfelek számára elérhető új szolgáltatás műszaki bevezetésében. Az elmúlt öt éveben már osztályvezetőként felelt a Yettel hálózati és informatikai stratégiájáért. Felelősségi köre most az otthoni internet és a Yettel TV szolgáltatás hátterét kiszolgáló műszaki funkciók biztosításával és fejlesztésével bővült, ezeket a területeket együttesen már igazgatóként irányítja.

  

„A Yettel márka indulása óta számos új terméket és szolgáltatást vezettünk be, miközben egy komoly hálózatmodernizációs projektet is futtatunk. Hálózatunk erősebbé, szolgáltatás-portfóliónk sokoldalúbbá vált, miközben mindezt könnyen érthetően és egyszerűen elérhetően szeretnénk biztosítani ügyfeleinknek. A most kinevezett kiváló szakemberek segítségével tovább erősödhetünk ennek az ambíciónak az elérésében. A friss igazgatói kinevezések olyan kollégáink előléptetését jelentik, akik szakértelemről, szenvedélyről, elkötelezettségről és vezetői rátermettségről tettek tanúbizonyságot az elmúlt időszakban, valamint az ügyfelek igényeinek megértésével képesek további lépéseket tenni, hogy tovább növeljék ügyfeleink elégedettségét, ezzel segítsék a Yettel növekedését a hazai piacon.” – mondta el a kinevezések kapcsán Peter Gazik, a Yettel Magyarország vezérigazgatója.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15