Érkezik az első Creative Business Day, ahol az Év Kreatívipari Startup díj is átadásra kerül

forrás: Prím Online, 2023. május 15. 11:18

A Creative Business Cup több, mint 50 ország részvételével az innovatív és kreatív startupok legnagyobb versenye világszerte. Ez a startup verseny lehetőséget kínál a résztvevő vállalkozások számára, hogy tanuljnak, fejlődjenek és építsék vállalkozásukat szakmai támogatás és nemzetközi kapcsolatrendszer révén.

A Creative Business Cup Hungary egy évente megrendezésre kerülő, a hazai kreatív iparban tevékenykedő vállalkozásoknak, startupoknak, innovátoroknak szóló üzleti verseny. A Creative Business Network égisze alatt megvalósuló versenysorozat magyarországi fordulójára egészen május 19-ig várják a jelentkezéseket. Az első Creative Business Day keretében megrendezett pitch versenyen kerül kiválasztásra a hazai forduló győztese, aki Magyarországot fogja képviselni a június 5-i Creative Business Cup Global Final eseményén Koppenhágában.

 

 

Az újbudai  Adaptér támogatásával, a Tech In The City és a Startup Grind Budapest szervezésében kerül megrendezésre az első Creative Business Day, ami egyben a Creative Business Cup Hungary döntője is. Az idén immár másodjára megrendezett Creative Business Cup Hungary pitch verseny mellett izgalmas programelemekkel készülnek a szervezők. Szakmai panelbeszélgetések, kreatív technológiai bemutató és networking lehetőségek várják a résztvevőket. Az eseményen bemutatkoznak a Kreatívipari Találkozó eseménysorozatban közreműkődő szereplők, emellett olyan érdekes kezdeményezésekkel és projektekkel is megismerkedhet a közönség, mint a Insert, vagy a Budapest Tuning és ezek kreatív, kulturális és közösségi aspektusai. Az eseményhez szakmai partnerként csatlakozott a MOME, valamint a Mediaspace.global.

 

 

A jelentkezési határidő 2023. május 19., a verseny hazai fordulójának időpontja pedig 2023. május 23. A verseny felhívással kapcsolatban további információt, az alábbi oldalon található: https://techinthecity.hu/cbc-23. A pitch esemény központi rendezvényén, a Creative Business Day-en való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

 

 

A Creative Business Network a kreatív, kulturális szektorban tevékenykedő vállalkozók, befektetők, szakértők, kutatók, vállalatok, közintézmények, közösségek globális hálózata. Az egy évtizedes múltra visszatekintő, 2011-ben Dániában alapított Creative Business Cup mára olyan nemzetközi versennyé vált, amely támogatja és képessé teszi a vállalkozókat arra, hogy kapcsolatot teremtsenek az iparági szakértőkkel, felbecsülhetetlen értékű ismertséget és elismerést szerezzenek, és egy olyan globális közösség részévé váljanak, amely a kreativitást és az innovációt ünnepli.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Process Solutions: Mit várnak el a gazdasági vezetők és a cégvezetők a könyvelési szolgáltatójuktól?

A technológiai fejlődés és az üzleti környezet változásaival párhuzamosan a cégvezetők, vállalati döntéshozók elvárásai is folyamatosan változnak. Nemcsak a törvényi megfeleltetéssel kapcsolatos kötelezettségek betartását várják el könyvelőiktől, hanem stratégiai partnerséget és technológiai innovációt is.

2024. május 8. 19:41

Bemutatta legmodernebb újításait a Huawei Dubajban

Legújabb, innovatív viselhető-, audió- és irodai okoseszközeit mutatta be a Huawei a Dubajban rendezett nagyszabású nemzetközi eseményén. 

2024. május 8. 18:02

Telefonunk tárhelye kihat készülékünk működésére

A technológia fejlődésével egyre nagyobb jelentősége van az okostelefonok tárhelyének. Az egyre jobb minőségű képek és videók, a komplex alkalmazások és az MI megoldások mind egyre inkább csak igénylik a tárhelyet. Ugyan a HONOR eszközei kifejezetten magas tárhellyel érkeznek, mi magunk is tehetünk azért, hogy a legtöbbet hozzuk ki belőlük.

2024. május 8. 17:26

Vissza a valóságba a Nokia 3210-zel

25 évvel az eredeti megjelenése után a Human Mobile Devices (HMD) idén újra elhozza a legendás Nokia 3210-et – most megújult, izgalmas "Y2K" arany, tengerkék és sötétszürke színekben. A cél pedig ezúttal sem más, mint összekötni az embereket – csakhogy ezúttal a képernyőtől való elszakítással.

2024. május 8. 15:57

Még mindig óvatlan az online vásárló magyarok ötöde

A magyar lakosság majdnem háromnegyede rendszeresen vásárol és fizet interneten keresztül (69 százalék), és szinte mindenki (97 százalék) tudatában van az ezzel járó kockázatoknak. A megkérdezettek négyötöde legalább egy módszert alkalmaz is a biztonsága érdekében viszont ötből egy fő még mindig nem ellenőrzi a fizetési felületek hitelességét – derült ki az OTP Mobil friss felméréséből. 

2024. május 8. 14:16

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36