Itthon is elérhető a HONOR hajlítható csúcsmobilja

forrás: Prím Online, 2023. július 11. 19:17

A HONOR bejelentette, hogy Magyarországon is kapható már a HONOR Magic Vs, a vállalat sokoldalú hajlítható készüléke, ami kiváló kialakítása mellett hardver- és szoftverkínálatával is kiváló lehetőségeket kínál a felhasználóknak: a stílus és a tartalom fantasztikus találkozása – tökéletes társ a vállalkozóknak és azoknak is, akik a mobilos szórakozást helyezik előtérbe.

 

Egyszerre strapabíró és könnyen hordozható formabontó zsanérkialakításával

 

A HONOR Magic Vs egy kifejezetten vékony és könnyed készülék: összecsukva csak 12,9mm, valamint 267g. Kompakt kialakítása ellenére 5000mAh-s akkumulátora van, ami a legnagyobb a 270g alatti, jelenleg megvásárolható okostelefonok közül.

 

Könnyed kialakításához a forradalmian új gyártási módszer is hozzájárul, ugyanis egy darabban öntik ki az eszköz vázát, ezzel az előző generáció 92 alkotóelemét csupán 4-re csökkentve. Kitűnő tartóssággal büszkélkedhet a zsanér, ami 400 ezer összecsukást is kibír a TÜV Rheinland mérései alapján. Ez több mint 10 évnyi használatnak felel meg, ha naponta 100 összecsukást veszünk alapul – ez pedig a hajlítható kijelzős okostelefonok kialakításának új mérföldköve.

 

A zsanér kifinomult struktúrájának köszönhetően rés nélkül csukható össze, és kinyitva szinte teljesen lapos a kijelzője – amit egyik versenytárs készüléke sem kínál jelenleg.

 

Dupla kijelző a dupla élményfaktorért

 

A produktivitás maximalizálásához a HONOR Magic Vs egy felhasználóbarát 6,45”-es külső kijelzőt kínál 21:9-es, 90%-os képaránnyal. Kinyitva tabletszerű élményt nyújt egy extraszéles, 7,9”-es belső kijelzővel, lehetővé téve a könnyed multitaskolást és tartalomfogyasztást. 

 

Profi szemkímélő megoldásaival hatékonyan csökkenti a szemek terhelését: ilyenek a dinamikus fénytompítás és a napszakhoz igazított fényerőszabályozás az 1920Hz-es PWM-tompítással. Utóbbi a valaha elért legmagasabb frekvencia a jelenleg elérhető összecsukható okostelefonok között.

 

Erőteljes felhasználói élmény, kitűnő konfigurációk

 

A HONOR Magic Vs lenyűgöző hármas kamerarendszerrel rendelkezik, ami egy 54MP-es IMX800-as fő, egy 50MP-es ultraszéles és makró fő, és egy 8MP-es, 3x-os optikai zoomra képes kamerából áll, amik helyt állnak minden fényképezési és videózási szituációban.

 

A készüléket a Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 mobil platformja hajtja, ami a korábbiaknál hatékonyabb, gyorsabb és összességében kitűnőbb felhasználói élményt biztosít. A HONOR Turbo X motorjaival pedig hosszabb akkumulátor-élettartamot és zökkenőmentesebb használatot kínál.

 

A HONOR Magic Vs-en a legújabb, Android 13-on alapuló HONOR MagicOS 7.1 fut. A többeszközös együttműködést lehetővé tevő MagicRing vagy az intelligens szövegfelismerést kínáló Magic Text funkciókon túl ez a csúcskategóriás telefon lehetőséget biztosít arra is, hogy egyszerre több alkalmazást kezeljenek a felhasználók, illetve azt, hogy több ablakban intézzék dolgaikat egy appon belül: ezek a Smart Multi-window és az App Extender funkciók.

 

Árazás és elérhetőség

 

A HONOR Magic Vs 649 990 Ft-ért vásárolható meg fekete színben az eMAG kínálatában.

 

Minden vásárló egy ajándék tokot is kap új készüléke mellé.

Kulcsszavak: HONOR okostelefon

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hozzuk ki a legtöbbet okostelefonunk hangzásából!

A hétköznapok elengedhetetlen részeként okostelefonunk egy kifejezetten kényelmes eszköz, amit számos dologra használhatunk. Akár csak telefonálunk, akár filmet vagy sorozatot nézünk, esetleg megbeszélésen veszünk részt vagy zenét hallgatunk, fontos, hogy a legjobb minőségű hangot kapjuk. A HONOR friss tippei ebben segítenek. 

2024. május 15. 16:10

A HUAWEI Pura 70 Ultra a DXOMARK történetének legmagasabb pontszámmal rendelkező kamerás okostelefonja

A HUAWEI Pura 70 Ultra lett a legjobb okostelefon-fényképező a DXOMARK független tesztlabor szerint.  A Huawei nemrégiben mutatta be legújabb zászlóshajó-készülékét, amely rögtön átvette a vezetést a szaklabor okostelefon-kamera rangsorában. A Pura 70 Ultra hátlapján egy 50 megapixeles Ultra Lighting főkamera kapott helyet változtatható rekeszértékkel és optikai képstabilizátorral, továbbá egy 40 megapixeles ultraszéles látószögű kamera és egy 50 megapixeles Ultra Lighting makró telefotó-kamera, elöl pedig egy 13 megapixeles szelfikamera.

2024. május 15. 11:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38