Lépj be lenyűgöző világokba Emma Myers színésznővel a Galaxy S23 Ultra segítségével!

forrás: Prím Online, 2023. november 18. 16:40

Megérkezett a Lenyűgöző világok (Epic Worlds), a Samsung és a Team Galaxy nagykövetek együttműködésében készült egyedülálló filmes projekt, amelyet teljes egészében Galaxy S23 Ultrával forgattak. A videó több különböző filmes műfaj lényegét megragadva újradefiniálja a mobiltartalom-készítés lehetőségeit. A novemberben debütált, csaknem teljesen közösségi forrásból megvalósított Lenyűgöző világok a nyílt együttműködés erejének ékes bizonyítéka. 

A Lenyűgöző világok újszerű történetmesélési megközelítésnek a középpontjában egy rövid, központi film áll, amely a Netflix népszerű Wednesday c. sorozatából ismert Emma Myers főszereplésével a noir, a sci-fi, a western, a fantasy és az akcióthriller műfajain átívelő utazásra szólít. Myers játssza a főszerepet, az alkotás főhőse pedig a Galaxy S23 Ultra Nightography, éjszakai felvételek funkciója, amely páratlan módon képes rögzíteni a gyenge megvilágítású jeleneteket, így olyan tisztaságot és részletességet tesz lehetővé, amely valóban mozifilmszerű hatást kelt.

 

Ráadásul ez a központi narratíva másokat is megihletett. Világszerte a Team Galaxy helyi tartalomgyártói saját jeleneteiket forgatták le reakcióként. Ezeket a különböző videókat, amelyek mindegyike Galaxy S23 Ultrával készült, a központi filmmel szőtték össze, így megteremtve a látványos és egybefüggő produkciót, a teljes Lenyűgöző világokat. 

 

 

„Nagyon izgatott vagyok, hogy a Samsung felkért, hogy én is Team Galaxy tag legyek. Igazán csodálatos élmény volt, hogy egy ilyen hihetetlen rövidfilmet okostelefonnal keltettünk életre, nemcsak az eredményt, de az egész folyamatot is imádtam – mesélte Emma Myers az együttműködésről. – Vonzanak az egyedi projektek, így a Samsunggal való együttműködés lehetőséget adott arra, hogy ezt a kreativitást jobban kihasználjam, és másokat is erre buzdítsak saját kisfilmjeik elkészítésével. Alig várom, hogy mindenki lássa a Lenyűgöző világok-összeállítást, amely új szintre emelte ezt az együttműködést.”

 

„Őszintén szólva, teljesen magával ragadott – mondta Zee Ntuli, a Lenyűgöző világok rendezője. – Hihetetlenül elbűvölt, mire képes ez a Galaxy készülék. Ami igazán meglepett, hogy a telefon milyen teljesítményt nyújt gyenge fényviszonyok között. A Nightography, éjszakai felvételek egy valóban kiemelkedő funkció.”

 

 

A projekt a korábbi #withGalaxy kampányok sikerét követi, amelyek során a Samsung neves filmesekkel működött együtt, hogy bemutassa a Galaxy erejét a mozifilmhez méltó tartalom létrehozásában. A Lenyűgöző világok erre az örökségre épít azzal a merész kijelentéssel, hogy a nagyszerű tartalomalkotás túlmutat a teljesítményen és a képminőségen – a kreativitásról, a közösségről és az együttműködés szelleméről is szól, mindarról, amit a Samsung Galaxy támogat.

 

A Lenyűgöző világok egyszerre egy felhívás a tartalomkészítők számára: aknázzák ki a Galaxy készülékek erejét, és keltsék életre fantáziadús ötleteiket. A Samsung segítségével a professzionális színvonalú tartalomkészítés szinte mindenki számára elérhető.

 

A Lenyűgöző világok végleges összeállítása ITT, a központi kisfilm Emma Myers főszereplésével a YouTube-on megtekinthető.

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hozzuk ki a legtöbbet okostelefonunk hangzásából!

A hétköznapok elengedhetetlen részeként okostelefonunk egy kifejezetten kényelmes eszköz, amit számos dologra használhatunk. Akár csak telefonálunk, akár filmet vagy sorozatot nézünk, esetleg megbeszélésen veszünk részt vagy zenét hallgatunk, fontos, hogy a legjobb minőségű hangot kapjuk. A HONOR friss tippei ebben segítenek. 

2024. május 15. 16:10

A HUAWEI Pura 70 Ultra a DXOMARK történetének legmagasabb pontszámmal rendelkező kamerás okostelefonja

A HUAWEI Pura 70 Ultra lett a legjobb okostelefon-fényképező a DXOMARK független tesztlabor szerint.  A Huawei nemrégiben mutatta be legújabb zászlóshajó-készülékét, amely rögtön átvette a vezetést a szaklabor okostelefon-kamera rangsorában. A Pura 70 Ultra hátlapján egy 50 megapixeles Ultra Lighting főkamera kapott helyet változtatható rekeszértékkel és optikai képstabilizátorral, továbbá egy 40 megapixeles ultraszéles látószögű kamera és egy 50 megapixeles Ultra Lighting makró telefotó-kamera, elöl pedig egy 13 megapixeles szelfikamera.

2024. május 15. 11:30

Újgenerációs, sajátmárkás készülékek a Telekomnál

A Telekom május 23-án piacra dobja az újgenerációs, saját márkás készülékeit, a T Phone 2 5G-t és T Phone 2 Pro 5G-t. A telefonok nagyobb teljesítményű processzorral, fejlett kamerarendszerrel és kiváló minőségű kijelzővel érkeznek, hogy optimalizált játék- és streaming-élményt nyújtsanak felhasználóiknak.

2024. május 14. 20:58

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36