A Rejoy jelentősen bővítette szervizlaborját

forrás: Prím Online, 2024. február 15. 19:35

A Rejoy és anyacége, a Flip Technologies új, majdnem kétszer akkora szervizlaborjában most napi mintegy nyolcszáz okostelefont és táblagépet vizsgálnak és javítanak. Az egy évvel korábbihoz képest közel 40 százalékkal bővült a szervizlaborban dolgozók száma, a legnagyobb kapacitásbővítésre a készülékek egyedi körbefotózását végző részlegnél került sor.

 

Újabb fontos mérföldkőhöz ért a Rejoy.hu és anyacége, a Magyarország mellett három másik piacon jelenlévő startup, a Flip Technologies: az elmúlt hetekben fejeződött be a társaság központi szervizlaborjának jelentős bővítése. A 650 négyzetméteresről 1200 négyzetméteres alapterületűre bővült szervizközpontban a korábbi napi 360-nal szemben már napi 800 készüléket is be tud vizsgálni a cég.

 

A beérkező készülékek növekvő száma nyomán a legnagyobb mértékű kapacitásbővítés a szervizlabor fotóstúdióját érintette: itt a tisztítást, fertőtlenítést követően csaknem minden szögből lefotózzák az okostelefonokat és táblagépeket a Rejoy munkatársai, hogy a potenciális vásárlók az adatlapokon a konkrét készülékek valódi állapotát tükröző, valós fotókat láthassanak illusztrációk helyett.

 

 

Az elmúlt egy évben közel 40 százalékkal bővült a szervizlaborban dolgozók száma, már 130 munkatárs dolgozik a négy európai országból beérkező használt készülékek bevizsgálásán, hogy a 67 lépésből álló tesztfolyamat, és a szükséges javítások elvégzését követően felújított készülékként kerülhessenek fel a telefonok és táblagépek a Rejoy.hu kínálatába.

 

A Rejoy.hu üzleti modelljének fontos részét képezi a készülékek rendkívül alapos bevizsgálása, hiszen ennek folyamán az esetleges rejtett hibákra is fény derül. Gyakori, hogy egy eladó alábecsüli saját eladásra kínált készülékének állapotát, értékét, ilyenkor a Rejoy az eredetileg megajánlottnál magasabb összeget is kifizet a telefonért. A készülékek esetleges hibáinak javítása az eladóval való egyeztetés után történik meg, így a piactérre kizárólag garanciával kínált, jól működő készülékek kerülnek fel. A céghez beküldött készülékek felénél van szükség valamilyen javításra, ami legtöbbször akkumulátor vagy az érintőképernyő működésével kapcsolatos.

 

A mostani a kapacitásbővítés különösen jól jön az év elején, hiszen ilyenkor sokan küldik el a Rejoynak a karácsonykor újabb modellre cserélt készülékeiket: 59 százalékban iPhone-t, 41 százalékban androidos készüléket.

 

“Azért határoztunk szervizlaborunk jelentős bővítése mellett, mert az itt végzett munka eredményének pozitívumait közvetlenül tapasztalhatják meg a  Rejoy.hu ügyfelei. Néhány évvel ezelőtt egy félszobából indultunk el, mára 1200 négyzetméteres szervizlaborunkban 130 munkatársunk vizsgálja nap mint nap a bejövő készülékeket. Ezek a fejlesztések szavatolják, hogy a piacon egyedülállóan alacsony maradjon a garanciális eseteink száma” – kommentálta a szervizbázis bővülését Blaumann Bence, a Rejoy ügyvezetője.

Kulcsszavak: Rejoy okostelefon

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hozzuk ki a legtöbbet okostelefonunk hangzásából!

A hétköznapok elengedhetetlen részeként okostelefonunk egy kifejezetten kényelmes eszköz, amit számos dologra használhatunk. Akár csak telefonálunk, akár filmet vagy sorozatot nézünk, esetleg megbeszélésen veszünk részt vagy zenét hallgatunk, fontos, hogy a legjobb minőségű hangot kapjuk. A HONOR friss tippei ebben segítenek. 

2024. május 15. 16:10

A HUAWEI Pura 70 Ultra a DXOMARK történetének legmagasabb pontszámmal rendelkező kamerás okostelefonja

A HUAWEI Pura 70 Ultra lett a legjobb okostelefon-fényképező a DXOMARK független tesztlabor szerint.  A Huawei nemrégiben mutatta be legújabb zászlóshajó-készülékét, amely rögtön átvette a vezetést a szaklabor okostelefon-kamera rangsorában. A Pura 70 Ultra hátlapján egy 50 megapixeles Ultra Lighting főkamera kapott helyet változtatható rekeszértékkel és optikai képstabilizátorral, továbbá egy 40 megapixeles ultraszéles látószögű kamera és egy 50 megapixeles Ultra Lighting makró telefotó-kamera, elöl pedig egy 13 megapixeles szelfikamera.

2024. május 15. 11:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38