Szupervékony Handspring Visor

, 2001. március 23. 19:08
A Handspring Inc. bemutatta Visor Edge névre keresztelt új termékét, mely egy "valószínűtlenül" vékony, korlátlanul bővíthető kéziszámítógép.
A Visor Edge a Handspring első vékony tervezésű kézigépe, mely elegáns és könnyű fémháza alatt Springboard bővítő helyet tartalmaz, s így ugyanolyan jól bővíthető, mint a korábbi modellek.

Három fémes színben vásárolható meg az Edge a Handspring-viszonteladóknál a hónap végétől. Javasolt végfelhasználói ára: 150 000 Ft + áfa. Az Edge természetesen magyar operációs rendszerrel is rendelkezik, ez a Palm OS 3.5 magyar változata. A Visor Edge éles monokróm képernyővel, újratölthető akkumulátorral és a Visor Platinumnál már megszokott fejlett teljesítményelőnyökkel rendelkezik. A Palm OS 3.5.2H2 alapú Visor Edge az első olyan Visor termék, mely fémházzal rendelkezik és három fémes színben kapható: ezüst-, kék és vörös színben. Az egyszerűen levehető és visszacsúsztatható Springboard bővítőhely révén a Visor Edge kompatibilis minden régebbi Springboard modullal, mely támogatja a Palm OS 3.5-öt, beleértve a VisorPhone modult is.

Visor Edge technikai jellemzők: 8MB RAM, USB támogatás, Mac OS-kompatibilitás, eltávolítható Springboard bővítőhely, újratölthető lítiumakkumulátor; kb. 3-4 hét használati idő egy töltéssel, automatikus töltés HotSync-elés közben, a leggyorsabb, DragonBall VZ 33MHz Palm OS processzor, monokróm képernyő; 16 szürkeárnyalat-támogatás.

Kulcsszavak: Handspring pda

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50