Handspring kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Handspring

Handspring Treo 600-as sorozat

[smallimage 1 left]A Handspring bejelentette smartphone eszközei új generációját, a zsebméretű, teljes QWERTY billentyűzettel ellátott készülékeit.

Kulcsszavak: Handspring pda
2003. június 19. 13:10

A Palm felvásárolja a rivális Handspringet

A Palm Inc. szerdai bejelentése szerint a társaság felvásárolja a rivális Handspringet, amellyel a társaság erősíteni kívánja pozícióját a PDA kéziszámítógépek piacán.

2003. június 4. 20:14

Bemutatjuk a Handspring Treo 270-et

Miközben a kéziszámítógépeket gyártó vállalatok egy része elsősorban az egyre újabb és újabb képszolgáltatásokat kommunikálja a vásárlóknak, addig egy másik részük inkább a kéziszámítógép- és mobiltelefon-hibridekben látja a jövő útját. Ilyen eszköz a most bemutatott Handspring Treo 270 is.

Kulcsszavak: pda Handspring
2003. január 10. 21:21

Újabb árcsökkenés, már 100 dollár alatt a Tréo 180-as

A karácsonyi szezon hajrájához közeledve a Handspring árháborúval kívánja megtépázni riválisai értékesítéseit, egyes vásárlók már 100 dollár körüli összegért hozzájuthatnak egy Tréo 180-as PDA-mobiltelefonhoz.

Kulcsszavak: pda +fohir T-Mobil Handspring
2002. december 9. 21:58

Handspring Treo Mail alkalmazás Lotus Notes támogatással

A Handspring Inc. bemutatta a Treo Mail alkalmazás új verzióját, amely sokkal fejlettebb e-mail szolgáltatást és Lotus Notes-támogatást kínál vásárlóinak. A Treo Mail 1.5 jelentősen megkönnyíti a vezeték nélküli e-mail hozzáférést a korábbihoz képest, a háttérben történő automatikus üzenetküldésnek és fogadásnak köszönhetően. Nagy sebességű 1xRTT és GPRS hálózatokon a Treo Mail gyorsabban és gyakrabban szinkronizál az ideális mobil e-mail szolgáltatás érdekében.

Kulcsszavak: Handspring +fohir pda
2002. november 11. 12:08

Még olcsóbb lett a Tréo

A Handspring bejelentette, hogy a Tréo 180-as hibrid mobiltelefon-PDA árát 249 dollárra csökkentette előfizetői akció keretében.

Kulcsszavak: +fohir pda Handspring
2002. október 28. 20:54

Olcsóbb lett a Tréo 180, és 300

A Handspring a Tréo eladások növelése érdekébe csökkentette a 180-as, és a színes kijelzős 300-as modell árát. A fekete-fehér Tréo 180-as 50 dollárral lett olcsóbb, most 349 dollárért vásárolható meg, a Tréo 300 kezdőárából most 100 dollárt elengednek, ha a vevő beviszi bármilyen korábbi készülékét és leadja a vásárlás helyén.

Kulcsszavak: pda Handspring
2002. szeptember 8. 07:02

A Handspring bemutatta a Treo 300-at

A Handspring hivatalosan bemutatta új, CDMA2000-kompatibilis telefonját, a Treo 300-at. Amikor a Handspring megjelent az első GSM-kompatibilis Treo Palm OS telefonjával, számos elemző kérdezte jogosan, hogy hol van a CDMA verzió. Ezt a hiányt pótolja most a Treo 300.

Kulcsszavak: Handspring mobiltelefon pda
2002. augusztus 18. 20:51

Életet menthetnek az új PDA-k

A Palm és Handspring gyártók kéziszámítógépeihez a közeljövőben olyan kiegészítők kerülhetnek piacra, amelyek elsősorban az egészségügyi dolgozók, illetve a betegek dolgát könnyíthetik meg jelentősen.

2002. június 16. 20:57

Nyugalomba vonul a Handspring Springboard technológiája

A Handspring nyugalmazza egykor oly nagy kampánnyal beharangozott Springboard bővítő megoldását, a Tréo berendezések már egy rivális technológiát, a Secure Digitalt alkalmazzák.

Kulcsszavak: pda +fohir Handspring
2002. június 1. 21:09

Mától kapható a színes-kijelzős Tréo

A Handspring weboldalán megkezdte a Tréo 270 és a Tréo 90 jelölésű mobiltelefon-személyiasszisztens modellek árusítását.

Kulcsszavak: Handspring pda
2002. május 28. 18:32

Új Handspring-kommunikátorok

A napokban különböző úton-módon nyilvánosságra került némi információ az elsősorban kéziszámítógépeiről ismert Handspring cég következő generációs kommunikátoráról, a Handspring Treo 270-ről, vagyis a Treo 270 eddigi története nagyon hasonló elődjének, a Treo 180-nak a történetéhez, ugyanis utóbbi kéziszámítógép specifikációi tavaly augusztusban hasonló körülmények közt kerültek nyilvánosságra, jóval a hivatalos bejelentést megelőzően.

Kulcsszavak: +fohir Handspring pda
2002. május 18. 21:08

A Handspring megkezdte a Tréo Mail árusítását

A cég már március közepe óta elérhetővé tette a Tréo digitális személyi asszisztenshez kifejlesztett szoftver béta-változatát, mától a végleges változatot is meg lehet vásárolni, mely a mobiltelefon-kézikészüléket e-mailek kezelésére is képessé teszi, ezzel jelentősen növelve annak használati értékét.

Kulcsszavak: pda +fohir Handspring intszoft
2002. május 13. 21:11

E-mail szolgáltatás a nemrég nálunk is bemutatott Tréóra

A Handspring bemutatta Tréo Mail nevű szoftverjének béta-változatát a múlt héten a kelet-közép-európai piacon, köztük hazánkban is piacra dobott, az USA-ban rendkívül népszerű Tréo mobiltelefon-PDA-kommunikátorára.

Kulcsszavak: +fohir Handspring pda
2002. március 18. 21:20

Kelet-Közép-Európára koncentrál a Handspring, megjelent a Tréo

A Handspring Prágában bejelentette, hogy megkezdi a Tréo kommunikárorának forgalmazását Közép- és Kelet-Európában, méghozzá felismerve a helyi piac adottságait, nemzeti nyelvekhez igazított menürendszerrel.

2002. március 8. 21:28

Handspring Treo

A Handspring bevezette a Handspring Treo tömör felépítésű kommunikátort, amely számos funkciót foglal magába. Ilyen például a kétsávú telefon, a hangtárcsázás l, a 3-utas hívás, Palm OS organizátor (a leggyorsabb Palm OS processzor + 16 MB memória), vezeték nélküli üzenetek, vezeték nélküli web. A Treo két változatban – Model Treo 180 és Model Treo 180g – kapható. Az előbbi beépített billentyűzetet tartalmaz, az utóbbit a Graffity kézírás-felismerő szoftverrel szállítják.

Kulcsszavak: +fohir Handspring pda
2002. január 2. 20:27

Jövő évi Handspring újdonságok

A Handspring betartotta korábbi ígéreteit, miszerint az "egyszerű" kéziszámítógépekről szeretne továbblépni a vezeték nélküli kommunikációs eszközök irányába, ugyanis a cég képviselői a tegnapi nap folyamán három olyan új eszközt jelentettek be, melyek lényegében egyesítik a kéziszámítógépek és a mobiltelefonok képességeit, és természetesen internetezni is lehet velük.

Kulcsszavak: +fohir Handspring pda
2001. október 17. 07:41

Mindentudó PDA a Handspringtől

A Handspring hétfői bejelentése értelmében olyan új mobilkommunikációs eszközt fejlesztett ki Treo néven, amelyik mobiltelefonként, webböngészőként és szervezőként sokkal több szolgáltatást tud nyújtani, mint a konkurens PDA-gyártók termékei.

Kulcsszavak: +fohir Handspring pda
2001. október 15. 20:33

Palm modell már 100 dollár alatt

A fokozódó árharcban újabb árcsökkentésre szánta el magát a Palm, és hogy megpróbálja szélesíteni vásárlótáborát, két belépőszintű modelljének árát jelentősen csökkentette, így már 100 dollár alatt is lehet Palm készüléket vásárolni.

2001. október 5. 20:49

Handspring böngészőszabványt vett a Sprint

A Handspring ma bejelentette, hogy Blazer nevű internetes mikroböngészőjüket fogja használni a Sprint a mobiltelefonjaihoz. A Blazer gyakorlatilag bármilyen internetes lapot le tud tölteni, függetlenül attól, mennyi kép is van azon, míg a jelenleg használatos mobilos böngészők csak a wap standard lapokat tudják megjeleníteni.

2001. szeptember 24. 19:07

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Indul a 2022-es ’Az Év Honlapja’ pályázat!

Early Bird kedvezménnyel startol Magyarország legnagyobb online marketingkommunikációs pályázata. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat idén 21. alkalommal hirdeti meg a digitális megmérettetést, amelyre a szakmai zsűri a legfrissebb idei honlapokat, appokat, Hungarikum márkák weboldalait és a legjobb digitális és technológiai megoldásokat várja. Indul 'Az Év Honlapja' pályázat!

2022. augusztus 15. 12:31

Új HR vezérigazgató-helyettes a Yettelnél

2022. augusztus 1-jétől Szalai Enikő a Yettel Magyarország Zrt. HR vezérigazgató-helyettese. A HR-menedzsment területén 25 év nemzetközi tapasztalattal rendelkező szakember egy kihívásokkal teli időszakban, izgalmas vállalati környezetben veszi át a terület vezetését a telekommunikációs cégnél.

2022. augusztus 11. 11:21