Sprint kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Sprint

A sikeres Sprint tervezés 8 lépése

Az agilis projektmenedzsment, illetve a Scrum módszertan alkalmazása a vállalat működését gyorsabbá, rugalmasabbá és hatékonyabbá teszi. Ennek Achilles-sarka a Sprintek alapos, mindenre kiterjedő megtervezése, amely a tartósan működőképes Scrum záloga. 

Kulcsszavak: trend tervezés Sprint
2019. szeptember 2. 11:24

Az Ericsson ÉS A Sprint gigabites adatátviteli sebességeket mutat be LTE TDD-n keresztül Barcelonában

A nagysebességű mobil szélessávú szolgáltatások növekvő igényére válaszul az Ericsson és a Sprint (egyesült államokbeli mobilszolgáltató) korszerű technológiákat vezetnek be, és bővítik az LTE TDD ökoszisztémát a Gigabit Class LTE TDD adatátviteli sebességek élő demonstrációjával. 

2017. február 25. 08:43

A Sprint lemondott az amerikai T-Mobillal való egyesülésről

Nem fuzionál az Egyesült Államok harmadik és negyedik legnagyobb vezeték nélküli telekommunikációs szolgáltatója, miután a Sprint úgy döntött, hogy lemond az amerikai T-Mobillal való egyesülésről - írta szerdai számában a The Wall Street Journal.

2014. augusztus 7. 08:45

Fúzióra készül a Sprint és a T-Mobil US az amerikai telekommunikációs piacon

Egyesülésre készül az Egyesült Államok harmadik és negyedik legnagyobb vezeték nélküli telekommunikációs szolgáltatója, a Sprint és a T-Mobil US, hogy komolyabb konkurenciája lehessen a piacvezető Verizonnak és az AT&T-nek - közölte csütörtöki számában a The Wall Street Journal.

2014. június 6. 07:59

Csúcskategóriás kínai - ZTE Flash

Az amerikai Sprint szolgáltató kínálatában debütál ősszel a ZTE felső kategóriás modellje, mely elsősorban hatalmas HD kijelzőjével, 12 megapixeles kamerájával és LTE támogatásával hívja fel magára a közönség figyelmét.

Kulcsszavak: Sprint ZTE
2012. július 31. 11:56

Google Voice a Sprint telefonokon

Az amerikai Sprint mobil-szolgáltatónál megjelent a Google Voice az okostelefonokban: a mai naptól majdnem minden Sprint-előfizető kapcsolódhat a Google Voice szolgáltatáshoz a Sprint telefonszámával. Az új szolgáltatás segítségével az okostelefonokról és mobiltelefonokról is elolvashatók az üzenetek, bonyolítható videó hívás és olcsóbbá válnak a nemzetközi hívások.

Kulcsszavak: Google Sprint
2011. május 3. 23:03

A telefon dönt: beszél vagy vezet

Az amerikai Sprint mobil szolgáltató nem bízza a rendőrségre, hogy megakadályozza a telefon használatát vezetés közben, szerintük biztosabb megoldás ezt magára a telefonra bízni.  A Drive First alkalmazás - amely vezetés közben gátolja a zavaró szolgáltatások használatát - minden Sprint által forgalmazott Android telefonon elérhető lesz.

2011. március 22. 21:56

Óriás üzletre készül a Deutsche Telekom

A The Sunday Telegraph értesülései szerint a német vállalatóriás az amerikai Sprint Nextel felvásárlására készül, a tét várhatóan több mint 10 milliárd dollár.

2009. szeptember 14. 08:14

Országos lefedettségű szupergyors vezeték nélküli hálózatot terveznek

Az úgynevezett WiMax technológia alapján minden korábbinál gyorsabb vezeték nélküli internethálózatot tervez kiépíteni egy új közös vállalkozás az Egyesült Államokban.

2008. május 8. 09:49

A Deutsche Telekom felvásárolja Sprintet?

A Der Spiegel információ szerint az USA-ban eddig visszafogottan aktív vállalat a helyi telekommunikációs iparág egyik vezető vállalatának felvásárlására készül.

2008. május 5. 21:28

Sun: új fejlesztői eszközök mobilplatformhoz

A Sun Microsystems bejelentette, hogy a Sprint Titan platformhoz készült Sun Java vezeték nélküli eszközkészlet előzetes változata letölthető a http://developers.sun.com/mobility/community/sprint-adp.jsp oldalról. A mobil Java platformon (Java ME), a Connected Device Configuration (CDC) keretrendszeren és az OSGi szolgáltatási platformon alapuló Titan a Sprint következő generációs mobil Java platformja a gyorsan növekvő okostelefon-piacon.

Kulcsszavak: mobilszolg Sprint Java Sun
2007. december 18. 09:03

Sprint Nextel: 70 milliárd dollár tőkeértékű új mobilszolgáltató

A Sprint Corp. és a Nextel Communications Inc. részvényesei szerdán jóváhagyták a két cég egyesülési tervét, aminek a révén az Egyesült Államok harmadik legnagyobb mobilszolgáltatója jön létre.

2005. július 15. 09:10

70 milliárdos mobilegyesülés készül

Egyesülésről tárgyal az amerikai Sprint és a Nextel mobiltelefon-szolgáltató; összeolvadásukkal 70 milliárd dollár tőkeértékű vállalat jönne létre - írta iparági forrásokat idézve a pénteki Financial Times.

Kulcsszavak: fúzió Sprint
2004. december 13. 09:09

A Sprint vállalati üzleti intelligencia szabvánnyá tette a Microstrategyt

A Sprint távközlési óriásvállalat a Microstrategy Report Services segítségével jelentősen kibővítette a platform használatát a vállalaton belül, és üzleti intelligencia területen vállalati szabvánnyá tette a Microstrategyt.

2004. május 8. 10:06

Wi-Fi alapú repülőtéri biztonság

Az amerikai telekommunikációs piac meghatározó szereplője, a Sprint együttműködési megállapodást kötött a légi rendszerek integrációjával foglalkozó Navigance vállalattal, annak érdekében, hogy a repülőtereken Wi-Fi alapú felügyeleti és biztonsági megoldásokat telepítsenek.

2003. október 10. 21:48

Folyamatos videoadás a Sprint telefonoknál

A Sprint és a V-Star közösen bemutatott egy olyan új szolgáltatást, amelyik lehetővé teszi, hogy a felhasználók az 1xRTT-alapú PCS Vision szolgáltatás részeként folyamatos videoadást nézhessenek.

2003. április 20. 07:58

Megállapodás a mobilzenékkel kapcsolatban

Az amerikai Sprint PCS mobilszolgáltató együttműködési megállapodást kötött az AOL Time Warner-rel, aminek az értelmében új, folyamatos zenei és csengőhang szolgáltatásokat kínál a 3G PCS Vision ügyfeleinek.

2003. január 11. 13:17

Google kereső 3G környezetben

A Google és a Sprint bejelentette, hogy elindult Amerikában az első vezeték nélküli képkereső szolgáltatás. Az új szolgáltatás lehetővé teszi, hogy a PCS Vision ügyfelei a Google mintegy 400 milliós regisztrált web képei és a több mint 3 milliárd regisztrált weblap között tudjanak böngészni.

2003. január 8. 07:05

Megjelent a Sprint kínálatában az új Samsung SPH-i330

A Sprint és a Samsung Telecommunications America bejelentette, hogy a Sprint kínálatában megjelent az új, 3G-s Samsung SPH-i330 mobiltelefon. A készülék egyesíti magában a Vision Capable Device elképzelést a teljesen színes kijelzővel, illetve a Palm OS platform funkcionalitását és a PCS Phone egyszerű kezelhetőségét.

2002. december 26. 12:33

Itt az első vezeték nélküli képkereső szolgáltatás

A Google, mely már eddig is meghatározó szerepet töltött be az internetes keresőrobotok fejlesztése területén, és a Sprint, amelyik jelenleg a legnagyobb, teljesen digitális országos hálózattal rendelkezik, bejelentette, hogy útjára indítja az első amerikai központú vezeték nélküli képkereső szolgáltatást.

Kulcsszavak: Sprint Google mobilszolg
2002. december 19. 23:47

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

Az egészségügyi területen az adatok hiánya és költségessége korlátozza az MI fejlődését, különösen a bőrbetegségek esetén. A magyar MI fejlesztő csapat, az AIP Labs azonban létrehozott egy olyan fejlett, generatív MI-t, amely nemcsak tanul a meglévő forrásokból, hanem új adatokat is képes létrehozni, megkerülve a drága és nehezen beszerezhető címkézett adatok problémáját. Így szintetikus képeket tudnak alkotni olyan ritka bőrbetegségekről is, amelyekről jelenleg kevés információ áll rendelkezésre.

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

A szezonnyitó Forma-1-es futam házigazdája, a Bahrain International Circuit (BIC) ma kiadott sajtóközleményében jelentette be, hogy a magyar Festipay készpénzmentes fizetés és integrált rendezvénymenedzsment szolgáltató cég által működtetett BIC PAY bevezetésével készpénzmentes fizetési rendszerre állnak át. 

2024. február 21. 16:15