Sun kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Sun

Az Oracle többé már nem szoftvercég: befejeződött a Sun felvásárlása

A 7,4 milliárdos üzlet utolsó részleteit is végrehajtották, így a szoftverpiac egyik legpotensebb vállalata hardvergyártóvá is vált.

Kulcsszavak: Oracle Sun +céginfo
2010. január 27. 21:41

Az EU feltétel nélkül jóváhagyta az Oracle-Sun egyesülést

Az Európai Unió versenyügyi biztosa bejelentette, hogy utólagos feltételek nélkül jóváhagyják a Sun Oracle általi felvásárlását, amely jelentős mértékben átalakíthatja a vállalati szerverpiacot.

Kulcsszavak: Oracle Sun +céginfo
2010. január 22. 06:47

EU-meghallgatás Oracle-Sun ügyben december 10-én

Az Európai Bizottság (EB) az Oracle kérésére december 10-én tart meghallgatást azokkal a trösztellenes észrevételekkel kapcsolatban, amelyeket a testület felvetett a Sun Microsystems felvásárlása kapcsán.

Kulcsszavak: EU Oracle Sun
2009. november 27. 08:06

Az EU kifogásolja az Oracle Sun egyesülést

Az Európai Bizottság versenyfelügyeleti hivatala ma állást foglalt az Oracle Sun összeolvadás ügyében, az EB szerint versenyjogi problémákat vet föl az akvizíció.

Kulcsszavak: EU jog Oracle Sun
2009. november 10. 19:05

Az EU figyelmezteti az Oracle-t a Sun felvásárlása miatt

Az Európai Unió hivatalos figyelmeztetést küldött az Oracle-nek, miután a vállalat a mai napig nem adott át olyan információkat, amelyek megnyugtató mértékben tisztáznák a Sun felvásárlásával járó esetleges piacszűkítő hatásokról szóló félelmeket.

Kulcsszavak: EU Sun Oracle +céginfo
2009. október 23. 09:20

Amerikában jóváhagyták az Oracle-Sun egyesülést

Az Oracle közleménye szerint az amerikai igazságügyi minisztérium jóváhagyta azt az üzletet, amelynek révén a cég 7,4 milliárd dollárért felvásárolta a Sun Microsystems-t.

Kulcsszavak: Oracle Sun +céginfo
2009. augusztus 22. 08:41

A Sun részvényesei megszavazták az Oracle felvásárlást

Az évek óta gondokkal küzdő vállalat részvényesei elfogadták az Oracle ajánlatát, miszerint a céget 7,4 milliárd dollárért megvásárolja a szoftvercég, így az utolsó érdemi akadály is elhárult az üzlet elől.

Kulcsszavak: Sun Oracle +céginfo
2009. július 17. 08:18

Az Oracle vásárolta fel a Sunt

Az Oracle megvásárolja a Sun Microsystems Inc. vállalatot 7,4 milliárd dollárra becsült készpénzes tranzakció keretében, miután az IBM elállt vásárlási szándékától. A Sun igazgatótanácsa áldását adta a tranzakcióra, az Oracle szerint az üzlet a nyár folyamán lezárásra kerülhet.

Kulcsszavak: +céginfo Oracle Sun
2009. április 20. 15:32

Az IBM-et már nem érdekli a Sun

A CNBC amerikai tévétársaság beszámolója szerint a nemrég még a rivális Sun felvásárlását fontolgató IBM-et már nem érdekli az ügylet, függetlenül az esetleges vételártól.

Kulcsszavak: IBM Sun +céginfo
2009. április 16. 21:26

Negyedével estek a Sun részvényei az IBM-felvásárlás elmaradásával

A korábban kiszivárgott Sun-IBM egyesülés sikertelenül zárult, így a vállalatnak új befektető után kell néznie, várhatóan jóval alacsonyabb áron. A hír hatására a Sun papírjai 23 százalékot estek a tőzsdén.

Kulcsszavak: IBM Sun +céginfo
2009. április 6. 19:04

Belefér az internet egy dobozba?

A héten a Sun és az Internet Archive bemutatták közös "időgép"-üket. A Sun moduláris adatközpontjában (Blackbox) elhelyezett gépek az internet pillanatfelvételeit tárolják egészen 1996-ra visszamenőleg. Az Internet Archive azzal a céllal jött létre 1996-ban, hogy az utókor számára megörökítse a világhálón elhelyezett tartalmakat.

Kulcsszavak: Sun tudomány internet
2009. március 28. 13:06

Letölthető a Sun GlassFish új változata; itt a Sun felhője

Elérhető a GlassFish ESB, a Sun nyílt forrású, JBI (Java Business Integration) alapú integrációs/SOA szoftvereszközének soron következő változata. Ez a GlassFish ESB 2.1 M1, amely az OpenESB projekt weblapjáról tölthető le Solaris x86 / SPARC, Windows, Linux, Mac OSX x86 / PPC változatokban.

Kulcsszavak: Sun szerverszoft
2009. március 23. 11:54

Terítéken a Sun X86-os stratégiája

Az X86-os szerverek piacáról tartott március 18-án sajtótájékoztatót a Sun Magyarország. A sajtóbeszélgetésen részt vett Luc Opdebeeck, a sun EMEA térségért felelős alelnöke, aki többek között beszélt a Sun mostani piaci helyzetéről és jövőbeni stratégiájáról, valamint arról, hogy növekedési ütemét megtartva, a cég folyamatosan növelni tudja piaci részesedését.

Kulcsszavak: Sun Sun-hu +céginfo
2009. március 18. 17:25

A Sun-ra pályázik az IBM

A Wall Street Journal iparági forrásokra hivatkozva hírül adta, hogy az IBM tárgyalásokat folytat a Sun Microsystems-el, annak felvásárlásáról.

Kulcsszavak: Sun IBM +céginfo
2009. március 18. 15:40

Solaris fut a HP ProLiant szervereken is

A HP és a Sun több évre szóló partnerségi megállapodást kötött, amely lehetővé teszi a HP számára, hogy a Sun Solaris 10 operációs rendszerrel értékesítse a HP ProLiant blade szervereit és rendszerplatformjait, valamint technikai támogatást is nyújtson a programhoz.

Kulcsszavak: HP Sun szerver szerverszoft
2009. február 26. 13:06

Mobilon a JavaFX

Megjelent és már ingyenesen letölthető a JavaFX mobil platformra szánt verziója. A tavaly decemberben bemutatott JavaFX így már a világ 2.6 milliárd Java Micro Editiont (Java ME) futtató mobilkészülékének nyújtja a legújabb interaktív, multimédiás szolgáltatást kínáló alkalmazásokat.

Kulcsszavak: Java mobilszolg Sun
2009. február 19. 16:56

Sun GlassFish Portfolio alkalmazási platform

A Sun február 10-én jelentette be teljes, nyílt forráskódú alapokra épített alkalmazási platformját, a GlassFish Portfoliót. (Ismeretes, a GlassFish egy Java Enterprise Edition specifikációval kompatibilis alkalmazásszerver.) A szoftverportfolió (csomag) elemei a következők: GlassFish Enterprise Server 2.1, GlassFish Enterprise Manager, Glassfish Enterprise service Bus, GlassFish Web Space Server és a Glassfish Web Stack.

Kulcsszavak: Sun szerverszoft
2009. február 11. 18:42

Sun negyedév - elmozdulás az olcsóbb és költséghatékonyabb technológiák felé

Nemzetközi szinten a Sun a makro környezet hatásának tulajdoníthatóan bevételének csökkenéséről számolt be, de az elemzői várakozások felett teljesített, és számos termék területen kétszámjegyű növekedést tudott felmutatni. Magyarország mind európai, mind világviszonylatban jól teljesített.

Kulcsszavak: Sun Sun-hu +céginfo
2009. február 3. 14:51

Lényegesen hatékonyabb adatközpontok a Sun-tól

A Sun lehetővé teszi ügyfelei számára, hogy meglévő adatközpontjaikat átalakítsák az alacsonyabb energiafelhasználás és magasabb energiahatékonyság érdekében, vagy olyan új moduláris adatközpont-struktúrát alakítsanak ki, amellyel az ügyfelek üzleti igényeinek megfelelően a lehető legjobban kihasználhatóvá válik a rendelkezésre álló hely és energia, továbbá minimálisra csökkenthetők a működési költségek.

2009. január 21. 12:23

Felvásárlással kezdi az évet a Sun Microsystems

A Sun Microsystems bejelentette a Q-layer nevű cég, publikus és magán számítási felhős (cloud computing) infrastruktúrák bevezetésével és menedzsment automatizálásával foglalkozó cég felvásárlását.

Kulcsszavak: Sun +céginfo
2009. január 8. 11:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

Magyarország piacvezető médiaoldali hirdetéskiszolgáló rendszere, az Adverticum AdServer a rendkívüli helyzetre való tekintettel ingyenesen biztosítja ügyfelei számára innovatív célzási megoldását. A „DataMe DMP adatok” néven bevezetett szolgáltatás segítségével az AdServer felhasználóinak lehetősége nyílik demográfia, ISP (internetszolgáltató) és érdeklődési körök szerint szegmentált adatokat a pontosabb célzás érdekében felhasználni. 

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

Történetének legjobb negyedévi üzemi eredményéről számolt be pénzügyi gyorsjelentésében az LG Electronics Inc. (LG). A dél-koreai vállalatcsoport 2020 január-márciusi időszakában 14,73 ezer milliárd won (12,45 milliárd dollár) konszolidált árbevételt ért el, míg az első negyedévi üzemi eredmény 1,09 milliárd wont (921,47 millió dollár) tett ki. 

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás