Minolta

Új évezred - új akciók

, 2001. április 10. 12:58
A Minolta Magyarország Kft. az év elején két különleges akcióval rukkolt ki. Az új digitális másolóját hihetetlenül alacsony bevezető áron kínálja, és a színes lézernyomtatók piacán elsőként adja ingyen a fekete festékezőt egyes színes lézernyomtatóihoz, másolóihoz.
A Minoltánál is felismerték a többfunkciós irodai eszközök beköszönő világát, és a trendhez igazodva készítették el az új DiALTA Di151-es többfunkciós monokróm digitális másológépet. A nyomtatóvezérlővel ellátott másoló, a Di151p akciós ára megegyezik egy gyors irodai lézernyomtatóéval, de a Di151p a nyomtatáson kívül tökéletes minőségben és gyorsan készít másolatokat is. A Di151 egyetlen rendszere egyszerre akár négy, az irodai munkában ma már nélkülözhetetlen eszközt is egyesíthet magában: nagy teljesítményű digitális másoló, lézernyomtató, fax és szkenner.

A “négy az egyben” elrendezés kedvéért azonban egyetlen funkció teljesítményéből sem kellett visszavenni, vagy kompromisszumos megoldással élni. Egyszóval: a Di151 a multifunkcionalitás bűvös szlogenjét kielégítendő nem ment el “low-end” irányba.

A percenként 15 másolatot vagy nyomtatott példányt készítő digitális másoló/nyomtató készülék akár teljes munkacsoportokat is képes kiszolgálni. A Di151 felbontása nyomtatás és másolás esetén is 600x600 dpi. A másolatok kicsinyítése, nagyítása 50-200%-os tartományban lehetséges, ezenkívül a másolón szöveg- és fotóüzemmód is beállítható a jobb minőség elérése érdekében. Az opciós faxmodul sebessége 33,6 kbps. A készülék 16 MB nyomtatási memóriával rendelkezik, és a többször nyomtatandó dokumentumokat elég egyszer beszkennelni a további felhasználás céljaira. Az ilyen többfunkciós készülékek a felhasználó számára több előnyt is rejtenek magukban. Elsősorban nem kell négy különböző készülékhez rohangálni az irodai munka során, elég egyetlen szervizszolgálatot felhívni hiba esetén, és a rendkívül alacsony másolási/nyomtatási/faxolási költséggel is komoly megtakarítást lehet elérni. A nyomtatóvezérlővel ellátott másoló, a Di151p akciós nettó végfelhasználói ára 209 000 Ft.

A Minolta Magyarország Kft. egy másik új termék, a Minolta-QMS magicolor 2200 típusú hálózati színes lézernyomtató forgalmazását is megkezdte. Ez a készülék az első “igazi” közös fejlesztésű Minolta-QMS nyomtató, amelyben a legendásan megbízható Minolta-nyomtatóművet a legújabb fejlesztésű Crown II technológiával egyesítették.

A Minolta a lézernyomtatók között elsőként adja ingyen a fekete festékezőt a magicolor 2200 típusú készülékhez, így a felhasználó ingyen nyomtathat feketében, illetve a színes printelés költsége is jelentősen csökken. A berendezés igazi előnye a nagy sebességű színes nyomtatás. Az erős 200 MHz-es processzornak, a 384 MB-ig növelhető memóriakapacitásnak és az új Crown II technológiának köszönhetően a készülék 5 lapot nyomtat ki színesben, és 20 lapot egyszínűben. A maximum 1200x1200 dpi-s felbontás fotóminőségű nyomtatást tesz lehetővé. A készülék a szokásos párhuzamos csatoló mellett egy Ethernet 10/100BaseTx hálózati interfésszel is rendelkezik, ezáltal hálózatban szintén megállja a helyét. Számos emulációt ismer a nyomtató: ezek közé tartozik a PostScript Level 2, a PCL 6 és a PDF. A fejlett szoftveres és hardveres technika segítségével színhű, pontos, finom árnyalatokban gazdag képeket kapunk. A rendkívül alacsony nyomtatási költségnek, a kedvező árnak és a gyors, kitűnő minőségű színes nyomtatásnak köszönhetően a magicolor 2200 típusú printernek minden esélye megvan arra, hogy a piac legsikeresebb színes lézernyomtatója legyen. Mindkét készüléket a Minolta Magyarország Kft. forgalmazza.

Minolta Magyarország Kft.

Tel.: 206-22-66

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55