Digitális fényképkidolgozás az eBoltban

, 2001. április 9. 09:29
Az internetes áruházak között elsőként az eBolt Műszaki Áruház vezette be április 9-től a digitális fotókidolgozást.
Az új képkidolgozási forma, az áruház tervei szerint hamar népszerű lesz Magyarországon, és ehhez a professzionális minőségű papírképek elkészíthetősége is hozzájárul. Fuji-technológiára alapozva az eBolt garantálja, hogy a felvételek élesek, kontúrosak és színben gazdagok lesznek, összehasonlíthatatlanul élethűbbek, és időtállóbbak mintha tintasugaras nyomtatóval készültek volna. Ezekről a képekről kevesen tudják csak megállapítani, hogy digitálisak, hiszen a megtévesztésig hasonlítanak hagyományos társaikhoz.

A fotók megrendeléséhez nem kell mást tenni, mint az eBolt szerverére feltöltetni a digitális fájlokat, kiválasztani a kért papírméretet és darabszámot. Ezt követően a fizetési és szállítási módot kell kiválasztani, és készen van a megrendelés.

A szolgáltatás hamarosan kiegészül olyan funkciókkal is, amelynek során a vásárlók naptárba, egyedi keretbe illeszthetik kedvenc fotójukat, így a dekoratív fényképek akár a lakás díszévé is válhatnak. Az eBolt ajándékküldő szolgáltatása révén pedig a külföldön élők is könnyedén küldhetnek fényképet rokonaiknak barátaiknak, így megtakaríthatják a borsos postaköltséget.

Kulcsszavak: onlineszolg Ebolt

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55