Aki A-t mond, mondjon B-t is: jön a BDSL az Axelerótól

Vértes János, 2001. május 2. 19:21
Az eddig Matávnet néven ismert internetszolgáltató a mai nap nem csak új nevét, az Axelerót jelentette be, hanem BDSL fantázianéven mindjárt új ADSL alapú szolgáltatáscsomagokról is hírt adott, amelyeket az Otthon Csomagnál akár kétszer vagy négyszer nagyobb sávszélességgel kínálnak üzleti felhasználóknak, kisebb helyi hálózatokhoz. A hír már a ma megnyílt új weboldalon, a www.axelero.hu címen is olvasható.
Május 2-ától vezeti be üzleti felhasználóknak szánt ADSL alapú szolgáltatását az Axelero Internet Rt. A háromféle sávszélességet kínáló, BDSL néven megjelenő csomagok a gyors (384, 768 vagy 1500 kbit/s), korlátlan és állandó internetkapcsolat, illetve az akár tízgépes helyi hálózatot kiszolgáló router mellett a webjelenlét legkorszerűbb eszközeit is magukban foglalják.

A virtuális webszerver 40 MB-os tárterületén elhelyezett oldalakhoz látogatói statisztika, CGI, PHP és ASP támogatás, valamint online webtervező szoftver járul, a legfeljebb 15 e-mail címet kezelő virtuális mailszerver pedig POP3, SMTP és IMAP felületen keresztül is elérhető, postafiókonként részletesen paraméterezhető szolgáltatást nyújt.

Az Axelero BDSL csomagok ezzel a kis- és közepes vállalkozások összes internettel kapcsolatos igényét kielégíthetik. Az árak nem érik el a bérelt vonali tarifákat, az egyhavi díjnál alacsonyabb belépési díj mellett a havidíj 40 ezer Ft alatt kezdődik (3 éves szerződés és BDSL 384 esetén), illetve 169 900 Ft ig tartanak (egyéves szerződés és BDSL 1500 esetén). Azoknak, akiknek tíz gépnél nagyobb hálózatuk van, ennél is kapaszkodhatnak magasabbra a díjak, erre ugyanis már egyedi árajánlatot kell kérni a Matávnet-utód Axelerótól.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14