Kern Kft.

A mobilprofi

, 2001. május 3. 21:40
Egyre több új cég jelenik meg a mobilkommunikációs porondon, ami annak tudható be, hogy az IT-világ leggyorsabban fejlődő területe érezhetően a vezeték nélküli információcsere.
Az újonnan alakuló vállalkozások azonban érthetően kisebb tapasztalattal rendelkeznek, mint a többéves hagyománnyal eredményesen működő cégek. Közülük is kiemelkedik 10 éves tapasztalatával, megbízható szakmai hátterével a Kern Communications Systems Kft., amely egy évtizedes múltjával a hazai mobilkommunikációs vállalkozások "patinás" cégei közé sorolható.

- A társaság eddigi tevékenysége során a piaci trendeket folyamatosan figyelve mindig is újdonságokkal tört be a magyar piacra - foglalta össze röviden a cég filozófiáját Kern Pál, a kft. ügyvezetője. - Hagyományainkat ezután sem adjuk fel, a legújabb mobilmegoldásokat szállítjuk ügyfeleink részére. Partnereink elégedettségét legjobban az mutatja, hogy jelentős részük visszajáró ügyfél.

A Kern Kft. a mobilkommunikáció területén a francia Wavecom cég hang-, adat-, fax- és SMS-átvitelre használható GSM-modemjeit és integrált GSM-moduljait kínálja a felhasználóknak, egyik legutóbbi újdonságuk a Wavecom GSM-GPRS modemek CeBIT-en bemutatott Open AT platformja volt, amely a mobil-adatátvitel egyszerű integrációját bármely alkalmazásban lehetővé teszi.

A nemzetközi trendek azt mutatják, hogy a GSM-alkalmazások esetében egyre fontosabb tényező az adatátviteli sebesség, és Magyarországon sincs ez másképp. A hazai GSM-operátorok stratégiájukban kiemelt fontossággal kezelik a GPRS-t (General Packet Radio Service). A Wavecom-modemek sikeres teszten estek át a GSM-szolgáltatók laboratóriumaiban, így biztosan megjósolható, hogy a versenytársak által kínáltaknál sok tekintetben kedvezőbb paraméterekkel jellemezhető eszközök nemsokára meghatározó tényezői lesznek a magyar piacnak.

A Wavecom termékei működés közben is megtekinthetők az Info 2001 kiállításon, a Kern Communications Systems Kft. standján.

Kulcsszavak: +céginfo Kern

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36