A Dun & Bradstreet és a FigyelőNet üzleti adatbázis-szolgáltatása

, 2001. május 7. 08:35
Együttműködési megállapodást kötött egy közös internet alapú üzleti adatbázis-szolgáltatás létrehozására a világ legnagyobb üzleti információ szolgáltatója, a Dun & Bradstreet hazai képviselete és a VNU Budapest Lapkiadó Rt.-hez tartozó üzleti és gazdasági portál, a FigyelőNet.
A FigyelőNet 2001. május 4-én együttműködési megállapodást írt alá a Dun & Bradstreet Hungária Kft.-vel arról, hogy közös erővel létrehoznak egy internet alapú üzleti adatbázis-szolgáltatást, amely a hazai cégek számára nyújt majd nélkülözhetetlen információkat leendő vagy már meglévő üzleti partnereikről. A FigyelőNet és a Dun & Bradstreet Hungária Kft. a minőségi szolgáltatás jegyében kötötte meg szerződését.

Gerentsér Imre, a VNU internetes részlegének vezetője elmondta: “A két cég itthon egyedülálló minőségi üzleti adatbázis-szolgáltatást nyújt majd. Az adatbázis a FigyelőNet híreivel, háttérelemzéseivel kiegészítve szolgáltatja majd a D&B marketing-adatbázisát és ezzel továbbhalad azon az úton, melyen a FigyelőNet elindult, hogy az internet adottságait kihasználva, a hazai üzleti és gazdasági élet integrált információs központjává váljon. A szolgáltatások köre még bővül a hamarosan induló Hírforrással, amelyben a cégek közleményei lesznek mindenki számára elérhetőek.”

Miha Tamás, a Dun & Bradstreet Hungária Kft. adatbázis üzletágának igazgatója elmondta: “Az információtechnológiai robbanás következtében ma már könnyen és gyorsan lehet hozzájutni a cégek nyilvános alapadataihoz. Az üzleti döntéseknél ezért igazi versenyelőnyt az elemzéseket és összehasonlításokat, az adatok alapján számított következtetéseket egyaránt tartalmazó információk jelentik. A cégbíróság bejegyzési adatokat nyújt, a Dun & Bradstreet Hungária Kft. értéknövelt szolgáltatásaival, Magyarország legnagyobb - többek között tőkeerősségi mutatókat, ágazati összehasonlításokat, cégminősítő információkat tartalmazó - adatbázisával áll a hazai ügyfelek rendelkezésére.

A tervezett szolgáltatás keretein belül több mint 25 000 tényleges tevékenységet folytató cégről nyújtunk minőségi adatokat. A FigyelőNet, mint független, az üzleti életben meghatározó internetes portál kiváló partner, hogy a Dun & Bradstreet-től kapott cégadatbázist tökéletesen érthetővé tegye egy-egy ágazatról, annak tendenciáiról, valamint a piaci szereplőkről szóló cikkeivel, elemzéseivel kiegészítve.”

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55