SMS alapú közösségi szolgáltatás a LOVEcity.hu-n

, 2001. május 10. 11:25
Egyedülálló értéknövelt SMS alapú szolgáltatást vezetett be a LOVEcity.hu társkereső és szabadidő klub weboldalon a Remek! Online Kft. és a BlazeArts Kft.
Ez az újdonság a LOVEcity.hu társkereső és szabadidő klub tagjainak biztosítja a helyhez kötöttség nélküli részvételt a klub életében azáltal, hogy - fizető szolgáltatás keretében - a klub bizonyos szolgáltatásait az előfizetők mobil készülékeire továbbítja SMS formájában. A tagok így akkor is válthatnak üzeneteket, ha éppen nincsenek számítógép és internetkapcsolat közelében. SMS-ben megkaphatják a leveleket, a képüzenetek szövegét, és naponta értesítés kérhető arról, hogy hányan tekintették meg a tag egyéni bemutatkozó oldalát, valamint, hogy nemek szerint hány új taggal bővült a klub. Ugyanígy lekérhető a horoszkóp és a bioritmus is. A szolgáltatások a közeli jövőben chat funkcióval bővülnek, így lehetővé válik, hogy két, egymás mobiltelefon-számát nem ismerő klubtag SMS-ben privát chat üzeneteket váltson.

A szolgáltatás kényelmét többféle fizetési mód (pl. feltöltő kártya, csekk, stb.) és a szolgáltatások SMS-távvezérlésének lehetősége fokozza.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55