Az eTel az európai magántársaságok Top 100-as listáján

, 2001. május 15. 10:08
Az eTel Csoport bejelentette, hogy az európai befektetők folyóirata, a Tornado-Insider beválasztotta a legfejlettebb technológiát képviselő cégek 100-as listájába.
A Tornado-Insider a listát európai befektetők, bankárok és elemzők tucatjainak megkérdezése alapján állította össze. A listára való felkerüléshez a vállalatoknak igazolniuk kellett alapításuk európaiságát, felkészültségük fokát a tőzsdére lépéshez, valamint kapcsolatukat az információ technológiákhoz. A cégek rangsorolása a befektetők minőségének, a vállalat piacképességnek, valamint a menedzsment azon képességének és eltökéltségének megítélése alapján történt, hogy miként váltja valóra üzleti terveit.

Az eTel Csoport

Az 1999 júliusában alapított eTel Közép-Európa egyik vezető kompetitív vállalati telekommunikációs és internetszolgáltatója. Az eTel értéknövelt hang-, adat-, valamint internetmegoldásokból álló portfóliót kínál, kiemelkedő minőségben, sebességgel és globális kiterjedéssel. Az eTel az egyetlen távközlési vállalat, amely kizárólag Magyarországra, a Cseh Köztársaságra, Lengyelországra, továbbá Szlovákiára összpontosít.

Kulcsszavak: eTel +céginfo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59