Kétszázötvenen a SunRise konferencia első napján

Kovács Attila, 2001. május 15. 21:05
SunRise címmel május 15-16-án, fennállása óta először rendez kétnapos szakmai konferenciát a Sun Microsystems Magyarország.
A Budapest Hiltonban Stumpf István kancellária miniszter megnyitójával elkezdődött konferencián a két nap alatt négy plenáris és 9 szekcióban összesen 32 további üzleti és technológiai előadás hangzik el a Sun, illetve több mint tíz, a rendezvényt is támogató partnercége képviseletében. Több mint négyszáz regisztrált résztvevő közül az első nap közepére mintegy 250 érdeklődő előtt folytak az előadások. Keresztesi János, a Sun Magyarország ügyvezető igazgatója szerint a konferencia célja, hogy átfogó képet adjanak az informatika és internetes iparág jövőjéről, a lehetséges és követendő stratégiákról, megoldásokról és technológiai újdonságokról.

Érdemes kiemelni, hogy a rendezvény egyetlen platina fokozatú támogatójával, a CityReach International (CRI) kolokációs központ üzemeltetővel a Sun Magyarország néhány hete marketing együttműködési megállapodást írt alá, és ezen megállapodásnak megfelelően kívánt a CRI a SunRise-on első számú támogatóként megjelenni. A szekciók a következők: telekommunikáció, államigazgatás, pénzügy, internet biztonsági kérdései, szoftverek és stratégiák az internet új korszakában, Service Provider – avagy a telekommunikáció jövője, adattárolás/rendszermenedzsment/fejlesztés, komplex rendszerek hardver- és szoftvermegoldásai.

Kulcsszavak: Sun-hu konferencia

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36