A CityReach a Tornado-Insider listájának élmezőnyében

, 2001. május 16. 13:18
Az üzleti internet infrastrukturális hátterének megteremtésén dolgozó CityReach International bejelentette, hogy bekerült az első 25 cég közé a Tornado Insider 100-as listáján.
A mértékadó befektetői folyóirat előkelő helyezése a nem egészen egy év alatt Európa vezető infokommunikációs infrastruktúra szállító cégévé növekedett CRI sikereinek komoly elismerését jelenti. A Tornado Insider Európa legfejlettebb technológiát képviselő, vezető cégeit tartalmazó listáját - melyen most a CityReach International (CRI) az első 25 közé került - a szerkesztőség, neves piacelemzők, a Merrill Lynch, a Gartner és az ETF Group, továbbá európai befektetők és bankárok tucatjainak szavazatai alapján állítják össze. A listára azok az európai vállalatok kerülhettek fel, amelyeknek szoros a kapcsolata az információtechnológiával. A cégeket üzleti terveik és azok tényleges megvalósítása alapján, valamint piacképességük szerint rangsorolták.

A CityReach International az üzleti internethez szükséges, egész Európát átfogó infrastruktúra platform kialakításán dolgozik. Alig egy esztendő alatt immár hét, összesen mintegy 70 000 négyzetméter alapterületű, magas színvonalú, biztonságos adatközpontot adtak át a kontinensen. A nyolcadik, a párizsi nagybiztonságú adatforgalmi központ avatása küszöbön áll. A közép-kelet európai térséget a CRI a kiemelten fontos üzleti területek közé sorolja: 8800 négyzetméter alapterületű budapesti létesítményét London és Amszterdam után harmadikként, tavaly decemberben adta át. A budapesti CRI központ méretével és szolgáltatásainak minőségével a CRI-t a kolokációs piac hazai piacvezetőjévé emelte.

E munka során a cég az infokommunikációs technológia élvonalába tartozó partnerekkel működik együtt. Az üzleti internetet kiszolgáló, következő generációs alaphálózatát a Cisco Systems-szel együttműködve építi ki. Tavaly a cég megszerezte a Cisco Alkalmazás Infrastruktúra Szolgáltató minősítését is, és gyümölcsöző a kapcsolatuk a többi között a SUN Microsystems-szel, a világ egyik vezető szerverszállítójával is.

Kulcsszavak: CRI +céginfo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14