Online eladók kerestetnek

Kollár Csaba, 2001. május 23. 21:23
A Handspring el kívánja adni Visor készülékeit. Ennek érdekében amerikai és európai website-ok százain jelennek meg a reklámok. A Handspring azonban, szakítva a klasszikus gyakorlattal, minden webet használónak felkínálja a lehetőséget, hogy 39 dollár díjazásért segítsen a Visor Prism értékesítésében.
Elemzők szerint ezzel az ötlettel a Handspring jelentősen csökkentheti az értékesítési költségeket, és olyan új marketingcsatornákat vonhat be a kereskedelembe, amire korábban szinte egy cég sem gondolt. “Nem kell mást tenni, mint a Handspring gombját elhelyezni az oldalon, és néhány héten belül már várhatjuk is az első pénzünket. A Handspring az új e-commerce technikát 'affiliate programme'-nak (partnerkapcsolati program) nevezte el, ami a különböző cégeknek, szervezeteknek és magánszemélyeknek lehetőséget ad a Handspring Visor kéziszámítógépek értékesítésére, illetve bevételek szerzésére. A Handspring jutalékos rendszere csatlakozási lehetőséget kínál az internet egyik legeredetibb e-kereskedelmi megoldásához cégtől, szervezettől vagy egyéntől függetlenül bárkinek" – nyilatkozta Karsten Jonsen, a cég e-kereskedelmi igazgatója. Majd hozzátette “azzal, hogy partnereink számára lehetővé tesszük, hogy osztozzanak a népszerű Visor kéziszámítógép értékesítésének sikerében, elvárjuk a minél nagyobb számú részvételt”.

A partneri megállapodás részletei a www.Handspring.co.uk címen olvashatók, illetve itt tölthető ki az online jelentkezési lap. Szakértők úgy gondolják, hogy ez az értékesítési módszer, melynek egyes elemei (pl. mondd el a barátodnak, hogy milyen jó az adott termék) a multi level marketinghez hasonlítanak, nem csak a Handspringnek, hanem az átalakulását élő Ericssonnak és a Motorolának is ötleteket adhatnak a pénzügyi karcsúsítások közepette.

Kulcsszavak: Handspring pda

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50