Nexon: hat új iroda egy év alatt

MTI Sajtóadatbank, 2001. május 26. 11:41
A humánerőforrást (HR) kezelő programokra, a bérügyviteli szolgáltatásokra, és ügyviteli szoftverekre szakosodott Nexon Vállalkozási és Kereskedelmi Kft. az elmúlt egy év alatt hat új irodát nyitott országszerte - tájékoztatta Ocskay Szilárd, a társaság ügyvezető igazgatója az MTI-t.
Az ügyvezető igazgató elmondta: a terjeszkedést az tette lehetővé, hogy cég kínálatában szereplő beléptető és munkaidő-nyilvántartó, a humánerőforrás-gazdálkodási, a bérügyviteli rendszert, valamint bérszámfejtési szolgáltatást egyre inkább elismeri a piac. Ocskay Szilárd elmondta: a hálózatbővítési beruházás mintegy 50 millió forintba került, amely számításaik szerint csaknem három év alatt térül meg. A korábbi három - a kecskeméti, a veszprémi és a szegedi mellé - Sárváron, Tabon, Zalaegerszegen, Nyíregyházán, Pécsett és ismét Szegeden épült új iroda.

Ocskay Szilárd beszámolt arról is, hogy saját beruházású, új irodaházat építettek a fővárosban. A beruházás költsége mintegy 300 millió forint volt. Az ügyvezető igazgató elmondta azt is, hogy a vidéki irodák tevékenységéből, a bérszámfejtésből az idén mintegy 250 millió forint árbevételre számítanak, ami több mint a duplája a tavalyi forgalomnak. A társaság tavalyi forgalma 659 millió forint volt, az idén 1 milliárd forintot meghaladó árbevételre számítanak.

A 11 éve alakult cég jelenleg vezető a bérügyviteli programok piacán: a magyar munkavállalók csaknem egyharmadának bérét számfejtik a Nexon szakemberei által készített szoftverekkel. Ocskay Szilárd elmondta: cége folyamatosan fejleszti programjait, hogy azok az aktuális jogszabályoknak megfeleljenek. Hozzátette: ez évente 15-20 módosítást tesz szükségessé.

Kulcsszavak: +céginfo Nexon

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36