Lehner Tamás a 3Com Hungary új ügyvezetője

, 2001. május 28. 17:52
2001. június 1-jétől Lehner Tamás vezeti a 3Com Hungary Kft.-t. Az új ügyvezető igazgató eddig a vállalat műszaki és fejlesztési igazgatójaként tevékenykedett. Elődje, Bartucz László a jövőben külföldön folytat tanulmányokat.
Lehner Tamás 1972-ben született Győrben. A Széchenyi István Főiskola Informatikai Intézetének elvégzése óta informatikus mérnökként tevékenykedett. A Networx Számítógéphálózatok Kft. rendszermérnökeként részt vett többek között a Démász Rt. LAN/WAN és az Országos Állategészségügyi Rendszer LAN/WAN hálózatának kiépítésében, konfigurálásában és felügyeletében. Lehner Tamás több mint hét éve áll kapcsolatban a 3Com-mal. A vállalat szakmai tanfolyamainak elvégzése után először rendszermérnökként dolgozott, később pedig a vállalat műszaki és fejlesztési igazgatójává nevezték ki.

Lehner Tamás terveiről elmondta, a 3Com a jövőben is arra törekszik, hogy megőrizze vezető pozícióit a LAN/Switching piacon. A vállalat üzleti kilátásaira kedvezően hat az a tény, hogy a kapcsolástechnikai piac nem a távközlésre épít, így az ott bekövetkezett negatív folyamatok – a piac más szereplőitől eltérően - nem veszélyeztetik a 3Com üzleti sikereit. A magyar leányvállalat célja az, hogy a jövőben még inkább felhasználóbarát, sokoldalú és teljes körű LAN megoldásokat nyújtson az ügyfeleknek, akiknek igényeit maximálisan figyelembe veszik a tervezéskor és az értékesítéskor. „Az anyacég egyre nagyobb figyelmet szentel a térségnek és azon belül Magyarországnak, ezért biztos vagyok benne, hogy sikeres esztendők előtt állunk” – tette hozzá végül Lehner Tamás.

Kulcsszavak: 3Com-hu +céginfo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59