Éttermi kritikai site-ot indított az econet.hu

, 2001. május 29. 16:24
Az econet.hu Rt. gondozásában indult el a www.vendegoldal.hu honlap, amely - a folyamatosan frissülő éttermi és kávéházi adatbázis mellett - olyan kritikai fórumot is tartalmaz, ahol a vendégek bírálhatják vagy dicsérhetik a vendéglátóhelyeket.
Értékelhetik a felszolgálás minőségét, a kínálatot, közkinccsé tehetik tapasztalataikat, elemezhetik az ár/minőség összefüggéseit. A különböző napi- és hetilapok éttermi kritikáival szemben ezen a honlapon valóban a vendég véleménye jelenik majd meg. Lehet vitatkozni arról, hogy hol jobb a vadas zsemlegombóccal vagy a gazpacho, hol mérik a legjobb csapolt Kilkennyt, hol a legbarátságosabb a felszolgálás. A weboldal létrehozására az a felismerés indította a kezdeményezőket, hogy maguk is nap mint nap találkoznak a dilemmával: hova szervezzék üzleti és magántalálkozóikat, hogyan szerezzenek megbízható információkat az újonnan nyílt vagy régóta működő, ám még soha ki nem próbált helyekről.

A www.vendegoldal.hu folyamatos megjelenést biztosít Budapest - illetve a tervek szerint később Magyarország - ismert és kevésbé ismert vendéglátóhelyei számára, egyúttal lehetőséget teremtve a vendégeknek véleményük megjelenítésére. A folyamatos fejlesztés, az állandóan változó tartalom biztosítja, hogy egyre több információ és szolgáltatás jelenhessen meg a site-on. A www.vendegoldal.hu üzemeltetőinek célja, hogy a vendégek észrevételeiket azonnal - akár már az étteremből - elküldhessék, ezért hamarosan SMS-ben küldött vélemények fogadására is alkalmassá teszik a rendszert.

Kulcsszavak: onlineszolg Econet.hu

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55