Figyelem! Csak 18 éven felülieknek!

, 2001. május 29. 22:57
Ezzel az egyébként erotikus tartalmú oldalakon dívó – amúgy valószínűleg teljesen hasztalan – felhívással indít ez a furcsa oldal. Másutt, ha a „nem, nem akarok ilyen tartalmú képeket, írásokat látni” gombra kattint valaki, a humorral jobban megáldott honlapgazdák egyenesen a lego.com oldalra repítik a bátortalan látogatót.

De itt nem ez a lényeg. A címbeli kezdés csak trükk. Egy ilyen kezdésre az is ráugrik, akit amúgy nem érdekelt volna a dolog. Az oldal neve, már ahogy az ezt ajánló körlevelekben hívják: hasztalan kattintás. Egy nagyon szerény, ám a kezdésként felugró kis ablak szövegéből sokat sejtető oldalra látogathat el a szörföző, ha bebillentyűzi a www.extra.hu/select/zelin.html címet a böngészősávba.

A honlap nem zárja le ennyivel a dolgot, nem hisz a vendégnek. Különféle keresztkérdéseket tesz föl, hogy megbizonyosodjék: valóban nagykorúak vagyunk-e. Aztán folytatja a vájkálódást. Egyre kellemetlenebb dolgokról kezd kérdezgetni azzal a nem titkolt szándékkal, hogy „szívatni” akar.

Az emberben egyre erősödik az érzés, hogy valaki egy webkamerát szerelt a monitorba, és onnan reagál válaszainkra, de aztán csak megnyugszunk, látván, hogy olyan sok lehetőségünk nincs a választásra, magyarán vagy klikkelünk, vagy kihúzzuk a hálózati csatlakozót. Ettől aztán szegény gépünk helyzete olyan silánnyá degradálódik, mint egy magányos tamagocsié.

Annyit azért elárulunk, hogy egyszer véget ér a mizéria. Persze érdemes elgondolkoznunk azon, hogy máskor is ennyire kíváncsiak leszünk-e, ha hasonló oldalra bukkanunk... Egy próbát azért mindenképpen megér a játék.

Kulcsszavak: website

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59