e–Európa konferencia

Kerekes Pál, 2001. május 30. 21:35
Párbeszédre invitálja a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara IT munkacsoportja a hazai informatikai szakembereket. A június 7-én rendezendő konferencia védnökei Stumpf István kancelláriaminiszter, Wilfried Gruber, a Német Szövetségi Köztársaság magyarországi nagykövete és Eckhard Jaedtke, az Európai Unió Bizottságának Magyarországi Képviseletének tanácsosa.
A konferencián – a meghívó szerint - német tulajdonú IT-cégek vázolják tapasztalataikat és elképzeléseiket az uniós csatlakozás informatikai projektjeiről. Olyan nagyvállalatok mutatkoznak be, amelyek már évek óta nem csak figyelemmel kísérik az EU idevonatkozó direktíváit, de sikeresen jelen is vannak az unió piacain. Az előadók gyakorlatorientált és az iparágban elfogadott megoldásokat szándékoznak prezentálni.

A konferencia tulajdonképpeni házigazdája a kamara IT munkacsoportja. A szerveződés célja a Magyarországon működő német érdekeltségű informatikai vállalatok közötti kapcsolatok elmélyítése, szakmai információcsere és a német informatikai kultúra népszerűsítése. A kamarai tagok igyekeznek lehetőséget teremteni a hazai fejlesztések német projektekbe való integrálására.

A konferenciára a jelentkezési lap és a részletes program a www.e-europa.hu weblapról tölthető le.

Kulcsszavak: trend konferencia

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38