Visa-Yahoo! marketingegyüttműködés

, 2001. május 31. 10:09
A Visa International és a Yahoo új megállapodása a két cég márkáira és kiterjedt globális hálózataira támaszkodva kívánja népszerűsíteni az online vásárlás egyszerűségét és előnyeit. Az együttműködés a Visa USA és a Yahoo! tavaly aláírt szerződését hivatott kiegészíteni, amely a kényelmesebb és biztonságosabb internetes vásárlás lehetőségének megteremtését és népszerűsítését szolgálta az Egyesült Államok területén.
A megállapodás keretében a Visa lesz a Yahoo! Shopping, a Yahoo! Travel és a Yahoo! Wallet nemzetközi változatainak alapértelmezett beállítású fizetési opciója, illetve a részt vevő régiókban a Yahoo! preferált partnere a kapcsolt márkájú hitel- és betéti kártyáinak kibocsátása terén.

Az együttműködés támogatása és népszerűsítése érdekében a Visa közös offline marketingkezdeményezések kidolgozására és elindítására készül: televíziós reklámokat készít, hirdetéseket és mellékleteket jelentet meg a regionális nyomtatott sajtóban, valamint kültéri posztereket és reptéri információs táblákat helyez el. A Visa International honlapjának (www.visa.com) Ajánlatok & Promóciók című részében közzéteszi a Yahoo! kedvezményes ajánlatait, népszerűsíti a Yahoo!-t regionális visa.com weboldalain és „World’s Best Offers Program” című katalógusában. A megállapodás értelmében a részt vevő Yahoo! leányvállalatok kapcsolt márkájú Visa-Yahoo! oldalakat indítanak.

Az együttműködésben részt vevő Visa-régiók és nemzetközi Yahoo!-leányvállalatok: Visa Asia Pacific, Visa Canada, Visa Latin America/Caribbean, Visa Central Europe, Middle East and Africa Yahoo! Japan, Yahoo! Korea, Yahoo! Hong Kong, Yahoo! Kimo (Taiwan), Yahoo! Singapore, Yahoo! Canada, Yahoo! Australia & New Zealand, Yahoo! Argentina, Yahoo! Brazil, Yahoo! Mexico, Yahoo! en español.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50