Edward's Club Synergon-támogatással

, 2001. május 31. 11:27
A Synergon Informatika Rt. támogatásával a J. D. Edwards termékek magyarországi felhasználói létrehozták az Edward's Clubot, a hazai J. D. Edwards-felhasználók csoportját.
Az Edward's Club elindításával a Synergon célja, hogy fórumot teremtsen a hazai J. D. Edwards-felhasználók számára. Ezzel egy, a világban már elterjedt hagyományt szeretne folytatni, amely kötetlen információ- és tapasztalatcserére nyújt lehetőséget a felhasználói közösség, a termék gyártója és képviselője között.

A J. D. Edwards Company 1977-ben alakult meg Denverben, az Egyesült Államokban. Mára egyike a világ három legnagyobb üzleti, vállalatirányítási megoldásokat kínáló cégének. Az általa kifejlesztett rendkívül rugalmas, nyílt architektúrájú OneWorld segítségével a vállalatok nagy szabadságot élveznek üzleti folyamataik kialakításában, partnereikkel és megrendelőikkel az ellátási lánc egyes szintjein való együttműködés, valamint a folyamatosan változó gazdasági és üzleti környezet által kínált lehetőségek kihasználása terén. A J. D. Edwards saját irodával, illetve üzleti partnerei révén világszerte mintegy 60 országban - köztük Magyarországon is - képviselteti magát, rendszereit több mint 6000 cégnél alkalmazzák.

Az első összejövetelt Gyurós Tibor, az Edward's Club védnöke, s egyben a Synergon elnök-vezérigazgatója nyitotta meg. Meghívott előadóként Theo Verbruggen, a J. D. Edwards kelet-közép-európai régiójáért felelős menedzsere áttekintést adott a J. D. Edwards-jövőképről, valamint a régióra vonatkozó elképzelésekről. Ezt követően a résztvevők aktív közreműködésével kialakításra kerültek a klub működési keretei. A tervek szerint a találkozók negyedévente kerülnek megrendezésre, ahol túl azon, hogy a résztvevők megismerkedhetnek az aktuális újdonságokkal, a legújabb termékfejlesztési irányokkal, megoszthatják egymás között a rendszer bevezetése és üzemeltetése során szerzett tapasztalataikat.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59