CityReach-Internap: biztonságosabb, gyorsabb kapcsolat

, 2001. június 16. 12:33
A CityReach International és az Internap Network Services új ügyfelek toborzására és közös marketing-erőfeszítésekre vonatkozó megállapodást kötött. A szerződés az Egyesült Államok és Európa területére érvényes.
A megállapodás eredményeképpen az Internap kiterjesztheti szolgáltatásait arra a nyolc országra is, ahol már működik CRI által létesített nagy biztonságú adatátviteli központ, a CityReach International pedig újabb értéknövelt szolgáltatással gyarapíthatja üzleti portfólióját.

A Seattle-ben működő Internap Network Services az intelligens útvonal-választási technológia specialistája. A cég szabadalmaztatott eljárásával biztonságosabb és gyorsabb internetkapcsolat hozható létre, elkerülhetők az információs sztrádán kialakuló dugók, illetve az ezzel együtt járó gondok: a csomagvesztés, latencia stb. A technológia közvetlen adattovábbítást tesz lehetővé az ügyfél hálózata és az Internap P-NAP létesítményei között a nagy internet-gerinchálózatokon keresztül. Az Internap megoldása folyamatosan felügyeli a főbb internet-gerinchálózatok forgalmi helyzetét, s az üzleti szempontból kritikus adatokat a legmegbízhatóbb és leggyorsabb útvonalakra tereli.

A CityReach International az üzleti internethez szükséges infrastruktúra és felügyelt szolgáltatások páneurópai szállítója. A vállalkozás eddig összesen mintegy 400 millió dollárt fektetett nagyléptékű terjeszkedési tervének megvalósításába; már hét nagy biztonságú adatátviteli központot adtak át Európa információtechnológiai gócpontjaiban, mintegy 70 ezer négyzetméteres összterülettel, s rövidesen nyit a nyolcadik, a párizsi létesítmény is. A sorban a harmadik a tavaly decemberben átadott, csaknem 9000 négyzetméteres budapesti központ volt.

Kulcsszavak: adatátvitel CityReach

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14