Új, formatervezett Samsung-mobilok

FeriMesz FeriMesz, 2001. június 24. 11:33
Rendkívüli külsejű új luxus-mobiltelefonok jelentek meg a Samsung háza táján.
Ilyen az SGH-A300, az első kétkijelzős telefon. Az új, ezüstszínű folder-type (azaz összecsukható típusú) mobiltelefonon kívül kör alakú jégkék kijelző található, belül pedig nagy grafikus felület fogad. A wapozásra is alkalmas apróság sok egyéb vonzó tulajdonsággal is rendelkezik: egyedi, könnyen érthető ikonokkal, és számos nemes hatású, krómszínű alkatrésszel.

A Samsung új készüléke folyamatosan kijelzi a pontos időt és dátumot, az akku töltöttségét és a térerőt. A króm-flip megbízhatóan védi a készüléket. A nagy felülettel és felbontással kecsegtető második kijelzőn keresztül lehet kihasználni a telefon kínálta lehetőségeket: a WAP-böngészőt, az infrakapcsolatot, a hívásszolgáltatásokat, a naptárt. A kerek navigációs gombot négyféle irányban mozgathatjuk, a billentyűk igen lapos krómfelületek.

Az első dual-LCD telefon alapfelszereltségben a standard akku mellett vékonyabb, azaz slim-akkut, valamint headsetet is tartalmaz, amelybe hívásfogadásra alkalmas gombot szereltek. Az SGH-A300 ebben a hónapban kerül a német boltokba, és nem kevesebb, mint 849 márkába kerül, ami kb. 120 ezer forintnak felel meg.

Kulcsszavak: Samsung +fohir mobiltelefon

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50