Hungarian JazzCafé: ingyenes internetmegjelenés

, 2001. június 24. 17:49
A hazai jazzélet háza tájáról szolgáltat információkat a nemrégiben elindult Hungarian JazzCafé, mely emellett ingyenes bemutatkozási lehetőséget és állandó internetmegjelenést is biztosít a magyar zenei életben részt vevő előadóknak és együtteseknek.
"Nem kell mást tenned, mint jelentkezned nálunk, és mi ingyenes tárterületet biztosítunk bemutatkozásodnak, legyen az fénykép, szöveg és hangzó anyagok. Állandó internetcímet és folyamatos elérhetőséget biztosítunk minden jelentkező számára, legyen az profi vagy amatőr. Lehetővé teheted, hogy számaidba belehallgathassanak, és így kedved kapjanak előadásaid, koncertjeid látogatására. Új lemezeid és szerzeményeid bemutatására ez a legegyszerűbb lehetőség" - olvasható a szolgáltatás bemutatkozó oldalán, mely elsősorban azért készült, hogy a jazz műfajt segítse, azonban a szerkesztők szerint emellett nyugodtan elfér a többi műfaj is.

A Hungarian JazzCafé - melyen Vukán György, Gárdonyi László, László Attila, Oláh Kálmán, Eichinger Tibor is elerhető vagy elerhető lesz - a lehetõségeihez képest megpróbálja egy helyre koncentrálni mindazt, ami a jazz témakörében megtalálható, stílusok, előadók, együttesek, lemezek, szervezetek, könyvek, kiadványok, klubok, audió, zeneoktatás, áruházak szerinti bontásban.

Kulcsszavak: zene website

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55