A Synergon új vezetése a korábbi stratégiát folytatja

, 2001. június 28. 08:26
A Synergon ügyvivői testülete a négy igazgatósági tag - köztük az elnök-vezérigazgató - június 14-i repülőgép-balesete után, a cég folyamatos működésének biztosítása érdekében, új menedzsmentet alakított ki.
Czakó Ferenc, a cég vezérigazgatója a stratégiai és operatív irányítást vette át. Száray Lóránnt általános vezérigazgató-helyettesként a szakmai terület felügyeletét végzi, illetve a projektmenedzsmentet igazgatja. Stanga Gyula kereskedelmi és marketing vezérigazgató-helyettes feladata továbbra is a cégszintű kereskedelem irányítása, míg a Synergon befektetési és akvizíciós tevékenységét Kozák Tamás befektetési és adminisztratív igazgatóhelyettes viszi tovább. Ő felügyeli a leányvállalatokat, és ő képviseli a vállalatot a pénzügyi és bankszektornál. Nagyné Ivanov Milka gazdasági igazgató a cég pénzügyi, számviteli és logisztikai területéért felelős.

A Synergon Informatikai Rt. július 30-ára rendkívüli közgyűlést hívott össze, amelyen új igazgatósági tagokat választanak. A tagok megválasztása mellett tiszteletdíjuk megállapítása, továbbá az igazgatóság és a felügyelőbizottság ügyrendjének elfogadása szerepel a napirenden. Az új igazgatótanács megerősítése után a közgyűlésen várhatóan véglegesítik a most elfogadott személyi döntéseket.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59