Elindult a Cégmonitor

, 2001. július 3. 07:28
A FigyelőNet és Dun & Bradstreet elindította közös szolgáltatását, a Cégmonitort (www.fn.hu/cegmonitor). Az új szolgáltatás pontos pénzügyi, vállalati alapadatokat, vállalati híreket, piaci elemző cikkeket nyújt ingyenesen az érdeklődők számára.
A FigyelőNet és a Dun & Bradstreet Hungária Kft. korábbi stratégiai együttműködési megállapodásának első lépéseként jött létre az elsősorban cégvezetőknek szóló Cégmonitor.

A FigyelőNet Cégmonitor oldalán a választott cégre rákeresve a Dun & Bradstreet adatbázisából a cég elérhetőségén (cím, telefon, fax, e-mail, honlap) kívül a vállalat alapadatait találhatjuk meg. Ilyen például a kapcsolatfelvételben fontos vezetők neve, beosztása, a cég társasági formája, az alapítás éve, a társaság jegyzett tőkéje, a vállalat tulajdonosi köre, adószáma, bankja, könyvvizsgálója, és alkalmazottainak száma, illetve a cég tevékenységi kör besorolása.

A Cégmonitor másik részén a cég kap lehetőséget a bemutatkozásra mind a róla megjelent hírek, cikkek rendszerezésével, mind a saját ismertetője és a Hírforráson közreadott közleményei megjelenítésével.

Kiegészítésül a Cégmonitor összegyűjti és elénk tárja az adott cég tevékenységi köréhez tartozó, a versenytársakra, illetve általában az adott iparágra vonatkozó Hírforrás közleményeket, illetve a FigyelőNet hasonló témában megjelent írásait, elemzéseit. Egy gombnyomásra megjeleníthető a cég tevékenységi területén működő versenytársak listája is.

Amennyiben bármelyik vállalatról részletesebb információt szeretnénk kapni - amely magában foglalja az adott cég pénzügyi adatait, minősítését és a javasolt maximális kereskedelmi hitel összegét is -, megkaphatjuk a Dun & Bradstreet vállalati oldalára átkattintva.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55