Tőzsdei SMS-szolgáltatást indított a Buda-Cash

, 2001. július 13. 17:35
Buda-Cash Signal néven olyan, a magyar piacon egyedülinek számító szolgáltatást indít Buda-Cash Brókerház Rt., amely SMS-üzenetben vételi, illetve eladási javaslatot küld az ügyfelek mobiltelefonjára.
A Buda-Cash által ma bemutatott új rendszer a legkorszerűbb technológia felhasználásával lehetővé teszi, hogy a társaság ügyfelei mobiltelefonjukon SMS-üzenetben mindig értesüljenek az őket érintő tőzsdei változásokról. A Buda-Cash Signal szolgáltatás ezen túlmenően javaslatot tesz arra is, hogy az adott helyzetben milyen döntést célszerű hoznia a befektetőnek.

A szolgáltatás jelenleg a BUX0112 határidős és a Matáv árfolyamára vehető igénybe, de a későbbiekben a külföldi alapokra és indexekre is kiterjed majd. Emlékeztetőül, a Buda-Cash egy héttel ezelőtt jelentette be, hogy a megfelelő jogszabályi keretek létrejöttével gyakorlatilag egy időben a társaság a külföldi értékpapírokkal való kereskedés lehetőségét is megteremtette ügyfelei számára.

Az új Buda-Cash Signal szolgáltatás központi eleme egy számítógépprogram, amely folyamatosan követi a tőzsdei számok alakulását, és a megfelelő időpontban SMS-üzenetben ad az ügyfelek számára vételi, illetve eladási jelzést. A program kialakításakor a legfontosabb szempont a rendszer és az általa tett javaslatok megbízhatósága volt, ezért annak tesztelésekor olyan, a múltban lezajlott tőzsdei eseménysor elemzését végeztették el vele, amelynek eredményét már ismerjük. A program hosszabb távon eredményesen meghozott jelzései alapján végzett tranzakciók esetében profit realizálódott. Ezek a döntési mechanizmusok a tőzsde folyamataira jól alkalmazhatóak, és a továbbiakban az ügyfelek számára is hozzáférhetőek.

Kulcsszavak: +fohir tőzsde SMS

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14