Online egyetemi, főiskolai állásbörze

, 2001. július 18. 12:14
Az első, kifejezetten egyetemi és főiskolai hallgatókra szakosodott állásközvetítő website, a candidate.hu segítséget nyújt az elhelyezkedni vágyó végzős, illetve frissen diplomázott hallgatóknak, valamint megkönnyíti a pályakezdő diplomásokat kereső vállalatok dolgát.
A candidate.hu kétféle megoldást nyújt friss diplomás munkatársai kiválasztására: 1. A site adatbankjában az indulás óta (április közepe) eltelt rövid idő ellenére is már közel 1000 hallgató helyezte el önéletrajzát. Különböző szempontok megadásával bárki szabadon kereshet az önéletrajzok között. 2. Az álláshirdetések feladása is hatékony megoldást jelent, hisz a hirdetéssel egy meghatározott szakterület hallgatói találkoznak. A statisztika szerint az álláshirdetés rovat az oldal leglátogatottabb szekciója.

A hagyományos egyetemi, főiskolai állásbörzékkel szemben a candidate.hu nem csupán egy-egy intézményre összpontosít, hanem adatbankjában az ország bármely felsőoktatási intézményében tanuló vagy ott végzett friss diplomás elhelyezheti önéletrajzát és elolvashatja álláshirdetéseit.

A hagyományos állásbörzéken és munkaközvetítő site-okon túlnyomó többséggel jelen levő gazdasági és informatikai karrierlehetőségek mellett a candidate.hu ugyanolyan hangsúlyt fektet a többi szakterületre is a jogászoktól a bölcsészeken és agrárszakembereken át egészen a mérnöki és tanári pályákig.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59