Szeptember végére várható a Maya Complete MacOS X-re írt változata

FeriMesz FeriMesz, 2001. augusztus 3. 07:23
Az Alias Wavefront közzétette, hogy szeptember végén megkezdi a Maya Complete MacOS X rendszerekre írt változatának terjesztését. A program béta-változataival már több vásáron is megismerkedhettek az érdeklődők. A Maya Complete 3D-animációk és speciális effektusok létrehozására alkalmas - főleg a professzionális felhasználók számára készült. Mindeddig csak MacOS operációs rendszereken futtatható változata létezett.
Aki idén december 21-ig megrendeli a Maya Complete for MacOS X-et, egy évig ingyenes supportot és frissítéseket kap a cégtől. Aki pedig már a szállítás megkezdése, vagyis szeptember vége előtt leadja rendelését, további bonuszként "produktivitáscsomagot" kap. Ennek tartalma: Wacom-tablet vásárlásához felhasználható utalvány, a The Art of Maya bekötött kiadása, egy háromgombos egér, a korlátozott példányban rendelkezésre álló Maya-dzsekik egyike és oktató DVD.

A szoftver alkalmazza az aktuális Maya-technológiákat, és funkcióiban is megegyezik a már létező, másfajta platformokra készült változatok tulajdonságaival. Ezenkívül a MacOS X rendszerre írt verzió teljes mértékű QuickTime-integrációt kínál.

A Maya Complete 10 600 eurós áron lesz kapható Nyugat-Európában szeptember végétől.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59