pitstop.hu - Forma-1 hírek egyenesen a bokszutcából

, 2001. augusztus 3. 11:28
Augusztus 2-án megkezdte működését a PitStop.hu autósport témájú weboldal. Az oldal érdekessége, hogy olvasói teljesen térítésmentesen, elsősorban e-mailen keresztül juthatnak hozzá a nemzetközi viszonylatban is kiemelkedő információkhoz.
A PitStop Team által üzemeltetett weboldalon a Formula-1 és a raliversenyek szerelmesei a legfrissebb hírekről tájékozódhatnak. A minden héten csütörtökön megjelenő PitNews hírlevél, melyre a honlapon lehet ingyenesen feliratkozni, több állandó szerkezeti egységből áll. Az AutóSport rovatban a hazai gyorsasági versenyzés és a világ legrangosabb autóversenyeivel kapcsolatos információk kapnak helyet, a PitPass és a RacingStyle részek pedig a versenyek hátterével és a versenyzéshez kapcsolódó életstílussal foglalkoznak. A PitStop.hu adatbázisából építkező hírlevél előnye, hogy a híreket teljes egészében tartalmazza, így olvasásukkor nem kell ismételten a világhálóra csatlakozni.

A hírlevél szerkesztői - a Minardi Club Budapesttel közösen - az augusztusi Magyar Nagydíjhoz kapcsolódóan egy regisztrációs akciót szerveznek. Az akció ideje alatt regisztrált olvasók között 2001. augusztus 15-én két darab meghívót sorsolnak ki, mellyel a nyertesek két órára a European Minardi F1 csapat vendégei lesznek a bokszutcában. Az oldal hivatalosan augusztus 6-án indul, de az addig regisztrált olvasók már augusztus 2-án megkapták az első PitNews Hírlevelet.

Kulcsszavak: autoverseny website

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52