Országos számítógép-segélyszolgálat az eBoltban

, 2001. augusztus 8. 10:38
Az eBolt Internetes Műszaki Áruház lehetőséget nyújt vásárlóinak számítástechnikai hardverek, szoftverek beszerelésének, telepítésének megrendelésére, ill. egy másik új szolgáltatásával a műszaki cikkek közötti eligazodást könnyíti meg összehasonlító táblázataival.
Ezentúl azok a vevők is, akik ódzkodtak a számítógépük saját kezű átépítésétől bátran vásárolhatnak alkatrészeket, a beszerelésről szakember gondoskodik. Az országos hálózat révén, akár egy Budapesttől távoli kis faluból érkező megrendelést is teljesít az áruház. Azok a vásárlók, akik személyes segítségnyújtást nem igényelnek ugyan egy-egy hardver beszerelésekor, de információra szükségük van ahhoz, hogy helyesen végezzék el az installálást, témák szerint kialakított segélycsomagokat ajánl az eBolt. Rendelhető így segélycsomag többek között winchester beszerelésről, hangkártya telepítésről, vagy memóriabővítésről.

Szintén új szolgáltatás az eBoltban a sok-sok műszaki cikk közötti eligazodás megkönnyítésére az összehasonlító táblázat. Ennek segítségével a látogatók több kijelölt cikket rendezhetnek táblázatba, ezáltal a termékadatok könnyebben átláthatók és összehasonlíthatók. Az új funkció segítségével egyszerűbben kiválasztható a kínálatból a vásárló számára megfelelő típus.

Kulcsszavak: onlineszolg Ebolt

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55