Ingyen mobiltelefon-modul a Visor marokgépekhez

Zsigó József, 2001. augusztus 28. 22:02
Egy ma meghirdetett akció keretében a Handspring minden új Visor-vásárlónak VisorPhone-t ajándékoz, amelynek segítségével telefonálni vagy akár internetezni is lehet a cég saját mobilhálózatán belül.
Amikor tavaly decemberben piacra dobták a Visor marokkomputerekhez szánt első mobiltelefon-kiegészítőt, még 299 dollárt kértek érte. Ez év júliusában már 49 dollárért meg lehetett venni, ha előfizettek a Handspring mobilszolgáltatására, és most minden új készülékhez ingyen jár a VisorPhone. Ha valaki más szolgáltatót választ, továbbra is 99 dollárt fizet a modulért. A Handspring mobilszolgáltatása nem olcsó: 30-200 dollár havonta, attól függően, csak beszélgetni, akarunk, SMS-t vagy e-mailt küldünk, illetve szörfölünk is a weben. Az ingyenes VisorPhone-t online regisztrálás után postázzák. Piaci elemzők szerint az élesedő konkurenciaharc miatt volt szükség a drasztikus árcsökkentésre.

A 2001. júliusban tartott Handspring fejlesztői konferencián az igazgatóság elkötelezte magát telekommunikáció további fejlesztése mellett, és bejelentette, hogy még ez évben egy új terméket piacra dob. Mint ismeretes, a legnagyobb versenytárs, a Palm tegnap tette közzé, hogy megszerezték az i705 gyártási engedélyét, amely már integráltan tartalmazza a drót nélküli kommunikációs egységet - írja a CNet.

Kulcsszavak: +fohir pda Handspring

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50