Indul a hetedik Goldenblog!

forrás Prim Online, 2011. július 5. 13:08

Idén hetedik alkalommal, július 7-től indítja útjára hagyományos blogversenyét a hvg.hu, ahol kilenc kategóriában osztanak majd díjakat. A korábbi évektől eltérően most párhuzamosan fog zajlani a kategóriák versenye, továbbá a legjobbak az olvasók és a szakmai zsűri szavazatai alapján külön-külön is díjazva lesznek.

A hvg.hu 2005-ben indította el először a Goldenblogot. A verseny célja azóta sem változott: a blog-élet fellendítése és a legjobb, szakmailag is kiemelkedő blogok megismertetése egy szélesebb olvasóközönséggel.
 
2011-ben azonban más lett a verseny menete. A korábbi évektől eltérően egy időben zajlik mind a kilenc kategória versenye. A nevezési időszak július 7. és július 28. között tart, és ez idő alatt, majd ezt követően egy hétig fog megtörténni a várhatóan több ezer blog szűrése előre ismertetett tartalmi és minőségi szempontok szerint. A szűrést követően indul a kéthetes közönségszavazás, és ezzel párhuzamosan folyik majd a szakmai zsűri munkája. A verseny végén mind a kilenc rögzített kategóriának egyenként két nyertese lehet: egy a közönségszavazatok és egy a szakmai zsűri szavazatai alapján. A győztesek kilétét a Goldenblog 2011 weboldalán hozzák nyilvánosságra, a szponzorok által biztosított díjakat pedig szeptember elején, a versenyt lezáró gálaesten adják át.
 
Ebben az évben a nevezési kategóriák szorosabban kapcsolódnak a folyamatosan növekvő hvg.hu rovataihoz és a HVG Kiadó tematikus weboldalaihoz. A szakmai zsűri tagjai ezek írói és szerkesztői, az általuk meghívott külső szakemberek, illetve a korábbi év legjobb szerzői lesznek. A közönségszavazásban bárki részt vehet, aki a Goldenblog weboldalán vagy mobiloldalán érvényes Facebook-jelszóval lép be. A Goldenblog 2011 Facebook oldalán is lehet nevezni és szavazatokat leadni, a versennyel kapcsolatos friss bejegyzések olvasása mellett. Az okostelefonok terjedése és a mobilplatformok fejlődése életre hívott egy különdíjat is − ezt az a blog nyerheti el, amelyre a legtöbb „mobil” szavazat érkezik.
 
2010-ben több tízezren olvasták a nevezett blogokat. A tavalyi verseny fődíját a Burzsuj Blog érdemelte ki, olyan remek blogokkal folytatott küzdelemben, mint a Retrogastro, a Modoros, Tsabeeka, az Addict, Török Gábor, Tinkmara, a Spottr és a Zakuszkatanya. További információk és részletek a verseny menetéről, annak pontos szabályairól, a szakmai zsűri összetételéről, a támogatókról és az ajándékokról a verseny hivatalos honlapján olvashatók: www.goldenblog.hu
 

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Prémium gaming élmény a felhasználóknak

A 48,9" hüvelykes (124,3 cm) Philips Evnia 49M2C8900L gaming monitor tele van erőteljes funkciókkal: QD-OLED panel, 32:9 SuperWide kijelző, 5120x1440 felbontás, 144 Hz, Ambiglow és DTS hangzás teszik a kiváló minőségű Evnia 8000 sorozat új tagját igazán figyelemfelkeltővé.

2024. május 17. 19:28

Buszos útdíjfizetés – az első időszak tanulságai

A legtöbb busz a legkevésbé szennyező kategóriába tartozik, a külföldi járművek az autópályákat használják, míg a hazai személyszállítók harmada inkább az olcsóbb útvonalakat választja és a legtöbb vállalkozás felismerte, hogy a használatarányos útdíjfizetés kényszerét minőségbiztosítási fejlesztésekre is lehet használni – ezek a legérdekesebb megállapítások az útdíjfizetés bevezetése óta eltelt időszakból.

2024. május 17. 17:30

A pénzügyi bűnözés jövője: miért kulcsfontosságú az információ-vezérelt kockázatkezelés?

Az utóbbi időben a pénzügyi bűnözés elleni küzdelem jövőbeli keretrendszerének alapjaként, az információ-vezérelt kockázatkezelés kiemelten fontossá vált. A hagyományos kockázatkezelési módszerek elavultak, nem megfelelő eredményt hoznak és így komoly kockázatokat jelentenek a szervezeteknek – állapítja meg a Deloitte friss tanulmánya.

2024. május 17. 13:10

Újfajta trendek az irodában

A pandémiát követő időszak jelentős változásokat hozott a vállalatok irodaterületekkel kapcsolatos felfogásában, nagy hangsúlyt helyezve a vállalati kultúra és a produktivitás erősítésére az irodai jelenléten keresztül. A hibrid munkamódok trendje, amely a COVID-19 világjárvány idején nyert lendületet, fokozatosan visszaszorulóban van. A vállalkozások egyre inkább felismerik az irodaterek értékét az együttműködés, a tudásmegosztás és a vállalati kultúra erősítésében.

2024. május 17. 11:33

Új elnökségi tagokat választott a Magyar Marketing Szövetség

A szakma meghatározó szervezete, a Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) május 15-én, a Haris Parkban szervezte tisztújító közgyűlését, amelyen a tagok kibővült, immár 18 tagú Elnökséget választottak, amelyben továbbra is a hazai marketing és kommunikációs szakma meghatározó döntéshozói, illetve szereplői kaptak helyet. 

2024. május 17. 09:54

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59