blog kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: blog

Megújul a Lila Füge

A boldogság otthon készül. Ezt vallja Havas Dóra is vagy ahogyan sokan ismerik Lila Füge, aki mindig is a főzés szerelmese volt, ezért is fogott bele egy blog írásába. A hobbi lassan munkává nőtte ki magát, a szenvedély azonban megmaradt, olyannyira, hogy a Lila Füge a napokban újjászületett és még több, még izgalmasabb recepttel, konyhai tippel várja az olvasókat. A megújult online magazin célja, hogy a főzés és sütés vidám, kreatív és örömteli oldalát mutassa be számunkra.

2017. július 8. 10:14

NO...-BLOG: bezár a NOL-blog

Az ó-évvel együtt búcsút kell venni a NOL blog-szolgáltatásától is, igaz, nem 2015. december 31-én, csak az újév első hónapjának végén. 2015 utolsó napján mindössze a bejelentésre került sor, a felhasználók az alábbi levelet kapták az üzemeltetőtől:

2015. december 31. 13:58

Azonnali üzenetküldés a Tumblrön

A Yahoo frissítette a Tumblrt. A szolgáltatással immáron azonnali üzeneteket is küldhetnek majd a felhasználók.

2015. november 24. 10:20

Gazdag program várható a Kutatók a neten virtuális találkozón

Az ötödszörre megrendezendő Kutatói Blog, Web- és Facebook-oldal Találkozón huszonhat kutatói és tudománynépszerűsítő blog, Facebook- és weboldal mutatkozik be november 9. és 15. között.

2015. november 7. 10:41

Saját bloggal újít a Telenor

Az új okostelefon-értékesítési adatok és az ügyfél-visszajelzések alapján a Telenor új eszközöket vezetett be a mobilinternet iránt érdeklődő ügyfelek támogatására: a Telenor ügyfeleket mostantól Hipernet Guruk segítik a Telenor üzletekben és Hipernet blog a világhálón.

Kulcsszavak: Telenor Hipernet blog
2015. július 4. 11:31

Blogoldallal népszerűsítik a turisztikai kínálatot Sárváron

Az eletreszolo.hu elnevezésű blog a vendég szemszögéből mutatja be, milyen lehetőségek várják azokat, akik Sárvárt választják, a wellness-lehetőségeken túl különös hangsúlyt kapnak a "zöld" élmények, a túrázási és a sportolási lehetőségek.

Kulcsszavak: onlineszolg turizmus blog
2015. május 23. 09:02

Díjazták a legjobb vloggereket

Az olvasást népszerűsítő You Must Read, a YouTube-ot a valóságshow-val ötvöző imagiShow, a beauty-rajongók ezrei által követett FollowAnna és EhsstySmink, a kezek és lábak nélkül vlogoló Kollinger Szabolcs, a virtuális valóság legújabb fejlesztéseit bemutató The VR Tech, a londoni munkavállalásának történetét elmesélő Habzsi Dőzsi, a kémiai kísérleteket végző Antocián, vagy épp a 80-as és 90-es évek retró játékait tesztelő Éjjeli Vakond – többek közt ők az AranyVlog idei szakmai- és közönségdíjasai.

2014. augusztus 6. 13:14

A Facebook helyett saját aktív közösség kiépítését javasolja a cégeknek egy szakértő

A hosszú távú, hatékonyabb működés érdekében a magyar vállalatoknak tanácsos egy saját, a Facebook-tól független, aktív közösséget, például egy céges blogot létrehozniuk - mondta Gombos Zsolt Facebook-szakértő, az Online Marketing Akadémia (OMA) alapítója csütörtökön Budapesten, sajtóbeszélgetésen.

Kulcsszavak: közösségi oldalak blog
2014. július 18. 09:29

Indul a Big Blog Exchange

Restartol a Big Blog Exchange, a világ legnagyobb blogger csereprogramjának idei pályázata. Itt az új kaland, melynek során 16 blogger egyszerre cserél lakóhelyet, blogot és életet a világban.

Kulcsszavak: média verseny pályázat blog
2014. április 22. 09:27

Mikroblogrekordot döntött Kínában egy népszerű színész házasságtörése

Több mint 3 millió alkalommal továbbították, illetve kommentelték a 29 éves Ven Csang, népszerű kínai színész hűtlensége elismeréseként közzétett mikroblogbejegyzését, amelyet hivatalosan is a "műfaj" rekordjának kiáltottak ki szerdán.

Kulcsszavak: Sina mikroblog blog Kína
2014. április 3. 08:22

Meghekkelték a Microsoft Office blogját

A Szíriai Elektronikus Hadsereg ismét lecsapott, ezúttal a Microsoft Office blogjára vetette ki hálóját. Szerencsére a Microsoft hamar reagált a problémára.

2014. január 21. 10:18

Csökkent tavaly a mikroblogolók száma Kínában

Egy év alatt csaknem egytizedével esett vissza a mikroblogolók száma Kínában, aminek hátterében elemzések szerint a használatra vonatkozó szabályok szigorodása és az internetes megszólalásra lehetőséget adó platformok számának bővülése, a közöttük folyó verseny erősödése állhat.

2014. január 19. 08:01

Elindult a Hello90, a kilencven után születettek blogja

A Hello90 az első online magazin, amit a kilencvenes években születettek írnak hasonló korú közönségüknek.

2014. január 18. 07:56

A bloggerek tevékenységét is figyeli az orosz kormányőrség

Adatbázist hoz létre az orosz kormányőrség azokról a bloggerekről, akik a hatalommal szemben ellenséges vagy szélsőséges véleményt fogalmaznak meg internetes bejegyzéseikben - írta pénteki számában az Izvesztyija című orosz napilap.

2014. január 11. 10:04

Megállíthatatlanok a mikroblogok

Töretlenül nő a véleménynyilvánítás egyik legfontosabb csatornája, a mikroblogok száma Kínában. Jelentőségüket az állami internet-információs hivatal is hangsúlyozta, az információáramlás egyik legjelentősebb médiumának nevezve. Szerepüket a felhasználók számának robbanásszerű emelkedése is igazolja: a statisztikák szerint november végén már az 1,3 milliárdot is meghaladta a mikroblogfiókok száma, miközben négy évvel ezelőtt még teljességgel ismeretlen volt.

Kulcsszavak: mikroblog blog média Kína
2013. december 8. 09:18

YouTube: nem tökéletes az új kommentrendszer

A YouTube hétfőn ismerte be hivatalos blogjában, hogy az új Google+-on alapuló hozzászólási rendszer nemcsak javított a minőségen, hanem sajnos hibákat is rejt.

2013. november 29. 14:42

Világrekord kísérlet a Déli-sarkon az Intel technológiájával

Ben Saunders és Tarka L’Herpiniere sarkkutatók megkezdték világrekord kísérletet jelentő útjukat az antarktiszi Scott’s Hutból, s a földrész széléről egészen a sarkkör legdélibb pontjáig utaznak, majd pedig onnan vissza a legújabb Intel technológia segítségével. 

2013. november 19. 12:06

Taroltak a kártevővel fertőzött weboldalak

A Sicontact augusztus havi listáját toronymagasan vezeti - az előző hónapban csak az ötödik helyen szereplő - un. HTML/IFrame vírus. Bár lassan közeledik az év vége, a 2009 júniusa óta jelen lévő Autorun vírus és a Conficker féreg mégsem tűnt el a tízes mezőnyből. Egy régi-új kártevő viszont felbukkant a tizedik pozícióban a Win32/Virut féreg személyében, illetve az ESET Global Trends Report e havi kiadásában olvashatunk arról, hogy az úgynevezett support csalások még mindig elég sűrűn elfordulnak.

2013. szeptember 19. 11:09

Kilencedik alkalommal hirdettek nyerteseket a Goldenblog-versenyen

Csaknem három tucat elismerést osztottak ki a Goldenblog-versenyen indulók között. A blogok, azaz "internetes köznaplók" megmérettetésre az idén mintegy ezerkétszázan jelentkeztek, és több mint ötvenezren voksoltak rájuk - közölte a hvg.hu.

Kulcsszavak: média blog Goldenblog
2013. szeptember 14. 08:32

Rájár a rúd a rémhírterjesztő kínai bloggerekre

Őrizetbe vettek egy kínai újságírót, aki nemrégiben leleplezőnek szánt információkat tett közzé mikroblogján egy állami hivatal egyik vezetőjéről - közölte a pekingi rendőrség saját mikroblogján.

2013. augusztus 29. 08:39

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Zsinórban hatodszor az Év Honlapja a mateking.hu

A hatodik egymást követő évben is a mateking.hu nyerte az Év Honlapja kitüntetést. A bejelentés kapcsán kihirdették: a leggyorsabban jelentkező 5 iskolának ingyenes hozzáférést biztosítanak. Magyarország legnépszerűbb egyetemi e-learning oldalának célja, hogy élménnyé változtassa a matektanulást, hatékonyságát pedig az adja, hogy a tananyagok sok-sok apró lépésből, picike morzsákból épülnek fel. A honlapon ráadásul folyamatosak a fejlesztések is: 2020-ban a mateking epizódok új, sokkal intenzívebb dizájnt kapott, a letisztult és elegáns külső pedig egy felhasználóbarát felületet eredményezett.

2021. január 7. 09:55

Fejlett technológia és ügyfélszám bővülés az Adverticum Zrt-nél.

Az Adverticum Zrt., Magyarország piacvezető médiaoldali hirdetéskiszolgáló rendszerének, az Adverticum AdServernek fejlesztője és üzemeltetője a járvány ellenére rendkívül sikeres és eredményes üzleti évet zárt. Az Indexből történt Telex kiválás pozitív szaldóval változtatta az ügyfélkört, és elkészült az a fejlesztés is, amely képes maximalizálni a tartalomszolgáltatók, portálok hirdetési bevételeit. Ez utóbbi – különösen most, amikor a járvány a reklámpiacot is jelentős megpróbáltatások elé állítja, nem csak az Adverticum, hanem összes partnere bevételeit is pozitívan befolyásolja.

2020. december 18. 08:54
online sportfogadás