chat kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: chat

Vanda már chatelni is tud

A Telekom ügyfelei már megszokhatták, hogy évek óta Vanda, a virtuális asszisztens fogadja hívásaikat a 1414-es ügyfélszolgálati telefonszámon. 2018 nyara óta már minden beérkező hívást a mesterséges intelligencia alapú, magyarul beszélő Vanda fogad, kiváltva ezzel a hagyományos nyomógombos menürendszert, az IVR-t (Interactive Voice Response). 

2021. május 18. 09:56

Tudom, hogy láttad – indul a visszaszámlálás!

Az online világban történő chatelés során a résztvevők egyre inkább elvárják a folyamatos és azonnali választ. Ha az nem érkezik meg, az emberek egy része nyugtalan lesz, és személyes okokat sejt a háttérben. A válasz elmaradásának hátterében számos tényező állhat.

2018. december 4. 12:40

Digitális jelenléttel az elszigeteltség ellen karácsonykor is

A karácsony az év egyik legfontosabb ünnepe. Ilyenkor azonban az együttlét öröme mellett – vagy éppen annak érdekében – nemcsak a családtagok közötti esetleges földrajzi távolságot, de az együtt ünnepelni tervező családtagok közötti generációs különbségeket is át kell, és át is lehet hidalni. Hogyan hatnak családi kapcsolatainkra, az együtt töltött idő minőségére az új, digitális kapcsolattartási formák? Erre keresi a választ az eNET – Telekom „Jelentés az internetgazdaságról” novemberi kutatása.

2018. december 3. 11:38

Egyszerűen kereshető és megosztható receptek a magyar viberezőknek

A Nosalty az első magyar média cég, amely csatlakozik az egyre növekvő számú Viber felhasználók számára elérhető külső szolgáltatók úttörő csapatához. Mától a Viber beszélgetésekben könnyen hozzáférhetők és egyszerűen küldhetők a Nosalty receptjei.

Kulcsszavak: chat Nosalty Viber
2017. március 14. 15:19

A fiúk játszanak, a lányok chatelnek

Az iskolakezdéssel a szülőknek fel kell készülni arra, hogy gyerekeik több időt töltenek majd az interneten. A szülők jobban megvédhetik fiaikat és lányaikat, ha tudják, hogy gyerekeik mit csinálnak online és milyen veszélyek leselkednek rájuk. A Kaspersky Lab és az Iconkids & Youth nemzetközi kutatóintézet közös kutatása, a Growing Up Online - Connected Kids azt mutatja, hogy a 8-16 év közötti fiúk és lányok nagyon különbözően viselkednek az interneten, ami azt jelenti, hogy különbözőképpen kell megvédeni őket.

2016. augusztus 31. 07:48

Azonnali üzenetküldés a Tumblrön

A Yahoo frissítette a Tumblrt. A szolgáltatással immáron azonnali üzeneteket is küldhetnek majd a felhasználók.

2015. november 24. 10:20

Már Skype-olhatnak is az Office Online felhasználók

A Microsoft bejelentette, hogy Skype chat funkcióval bővül az Office Online. A felhasználók így valós időben cseveghetnek azokkal, akik szintén szerkesztik az adott dokumentumot.

2014. november 27. 08:26

Szaúdi hittudós: a férfi és nő közötti internetes csevegést tiltja a vallás

Egy tekintélyes szaúd-arábiai iszlám hittudós szerint vallásilag tilos és bűnnek számít a férfiak és nők közötti csevegés a világhálón - olvasható az al-Arabíja pánarab hírtelevízió honlapján.

2014. június 1. 12:08

Eladták a Vibert

Egy japán vállalat, a Rakuten vette meg Viber üzenetküldő szolgáltatást. A vételár közelít a milliárdos összeg felé.

2014. február 14. 13:47

Chatelhetünk LG háztartási készülékeinkkel

Az LG a CES-en mutatta be legújabb intelligens újításait, köztük egy természetes nyelvek feldolgozására képes technológiát (Natural Language Processing, NLP) is. A mobil üzenetküldő szolgáltatás, a LINE, valamint a HomeChat alkalmazás segítségével újszerűen kommunikálhatunk otthoni berendezéseinkkel, vezérelhetjük és felügyelhetjük őket, tartalmat oszthatunk meg rajtuk.

 

2014. január 12. 11:26

SMS és MMS támogatással bővül a ChatON

A Samsung frissítette ChatON üzenetküldő alkalmazásának Android változatát, amely mostantól SMS és MMS támogatással is rendelkezik.

 

2013. november 27. 17:39

Nextent – elkészült a vulgaritást érzékelő motor

A Nextent Informatika Zrt. Vulfi elnevezésű projektje keretében készült el az a motor, amely azonosítja a kommunikációs stílust, és érzékeli a trágárságot. A kutatást az Európai Unió finanszírozta, a vállalat pedig már saját temékébe be is építette.

2013. szeptember 11. 14:09

Tesztelés alatt a BBM chat Android és iOS változata

A BlackBerry munkatársait kérte fel, hogy teszteljék a BBM chat Android és iOS-re fejlesztett változatát. Az androidos tesztelésben a dolgozók családja és barátai is részt vehetnek.

2013. augusztus 5. 15:58

Csinálj a Facebook profilképekből emotikonokat!

A Mashable oldalán olvasható egy aranyos kis trükk, amellyel a Facebook chaten kis hangulatjeleket varázsolhatunk a profilképekből.

2013. június 12. 11:49

A Google folyton fejleszt – új közösségi funkciókat adott a Drive-hoz

A cégóriás hivatalosan is bejelentette, hogy Drive szolgáltatását új közösségi funkciókkal bővíti, amelyek a közös munkavégzést könnyítik.

2013. április 26. 16:36

Chatelj Facebookon a böngésződből

Egy Firefox újdonságnak köszönhetően most akár közvetlenül a böngészőből chatelhetsz facebookos ismerőseiddel. Az egyesítés lehetővé teszi, hogy lásd, melyik ismerősöd elérhető anélkül, hogy megnyitnád a Facebookot.

 

Kulcsszavak: Firefox Facebook chat
2012. november 27. 10:33

Körkapcsolás a konyhából: Google+ Hangouts On Air Magyarországon

A Google a mai naptól Magyarországon is elérhetővé teszi a Google+ “Közvetített Hangouts” (Hangouts On Air) szolgáltatását, amellyel bárki élőben közvetítheti online beszélgetéseit az egész világnak.

2012. július 17. 19:12

Bemutatkozott a Samsung Galaxy Chat

A koreai gyártó bemutatta az Android 4.0 Ice Cream Sandwich rendszerű, teljes QWERTY gombsorral szerelt okostelefonját, mely elsősorban azok számára lehet érdekes, akik kedvező áron szeretnének hozzájutni egy csevegésre kiélezett mobilhoz.

Kulcsszavak: Samsung chat
2012. július 5. 11:27

Az ötvenesek is sokat chatelnek

Az ötvenen túli netezők csaknem ugyanannyit chatelnek, mint a fiatalok, online telefonálásában pedig még náluk is aktívabbak.

2011. december 21. 13:55

Facebook-csevegés Hotmailen

Mától a Hotmail felhasználói szerte a világon a netes levelező felületéről cseveghetnek a Facebookon levő ismerőseikkel.

Kulcsszavak: chat Hotmail Facebook
2011. február 23. 12:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

Az egészségügyi területen az adatok hiánya és költségessége korlátozza az MI fejlődését, különösen a bőrbetegségek esetén. A magyar MI fejlesztő csapat, az AIP Labs azonban létrehozott egy olyan fejlett, generatív MI-t, amely nemcsak tanul a meglévő forrásokból, hanem új adatokat is képes létrehozni, megkerülve a drága és nehezen beszerezhető címkézett adatok problémáját. Így szintetikus képeket tudnak alkotni olyan ritka bőrbetegségekről is, amelyekről jelenleg kevés információ áll rendelkezésre.

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

A szezonnyitó Forma-1-es futam házigazdája, a Bahrain International Circuit (BIC) ma kiadott sajtóközleményében jelentette be, hogy a magyar Festipay készpénzmentes fizetés és integrált rendezvénymenedzsment szolgáltató cég által működtetett BIC PAY bevezetésével készpénzmentes fizetési rendszerre állnak át. 

2024. február 21. 16:15