Sina kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Sina

Kitiltják a fürdőruhás fotókat a legnagyobb kínai mikroblogról

A közerkölcs védelmében szigorít cenzúráján a háromszáz milliós kínai mikroblog, a Sina Weibo, ahonnan a túl sokat mutató képek mellett modellügynökségek százai is eltűnhetnek.

2015. június 4. 10:44

Illegális tartalmakra vadászik a kínai internetfelügyelet

Megközelítően 13 900 olyan webhelyet zárattak be vagy tettek elérhetetlenné idén Kínában, mert törvénytelen tevékenységet végeztek, például zsaroltak vagy fizetségért posztokat töröltek.

Kulcsszavak: Sina média cenzúra Kína
2015. április 16. 09:33

Bezárással fenyegetik az egyik legnagyobb internetes portált

Amennyiben nem szűri meg jobban az általa közölt tartalmakat, bezárás vár a Sina hírportálra, Kína egyik legolvasottabb honlapjára - közölte a hétvégén a kínai internetszabályozó hatóság (CAC).

Kulcsszavak: Kína cenzúra média Sina
2015. április 13. 09:27

Sikerült megfélemlítenie a közösségi oldalak használóit Kínának

Jelentős mértékben csökkent a szociális médiát használók száma az első félévben Kínában a kormány által az internetes pletykák letörésére indított kampány nyomán - derül ki friss adatokból és elemzésekből.

2014. július 27. 09:50

Gyengébb a vártnál a "kínai Twitter", a Sina mikroblog befolyásoló ereje

A "kínai Twitteren", a Sina mikroblogon 300 millió felhasználói fiók inaktív, az összes üzenetet pedig a felhasználók csupán öt százaléka generálja - állítja a Hongkongi Egyetem egy tanulmányának készítője.

Kulcsszavak: Sina mikroblog média Kína
2014. április 9. 12:31

Mikroblogrekordot döntött Kínában egy népszerű színész házasságtörése

Több mint 3 millió alkalommal továbbították, illetve kommentelték a 29 éves Ven Csang, népszerű kínai színész hűtlensége elismeréseként közzétett mikroblogbejegyzését, amelyet hivatalosan is a "műfaj" rekordjának kiáltottak ki szerdán.

Kulcsszavak: Sina mikroblog blog Kína
2014. április 3. 08:22

Külföldön terjeszkedik a "kínai Twitter", a Sina mikroblog

Thaiföldön erősít a "kínai Twitterként" is emlegetett, több mint félmilliárd felhasználót jegyző Sina mikroblog - jelentette be a cég. A Sina elsősorban kulturális és turisztikai céllal terjeszkedik a déli szomszédban, természetesen a regisztráció lehetősége mindenki előtt nyitva áll.

Kulcsszavak: Sina Twitter web2 média
2013. április 18. 10:27

Több ezren cenzúrázzák a "kínai Twittert"

Egy kutatás szerint a több mint félmilliárd regisztrált felhasználót jegyző Sina mikroblognak legalább négyezer, nyolcórás váltásban dolgozó cenzora van, s nekik minden percben 70 ezer új mikroblogbejegyzést kell "megtisztítaniuk".

Kulcsszavak: cenzúra Sina blog Kína
2013. március 8. 10:03

A Hszinhua hírügynökség Twitter-fiókja miatt háborognak kínai mikroblogolók

Felháborítónak és érthetetlennek nevezték a kínai mikroblogoló közösség tagjai a tényt, hogy a Hszinhua hírügynökség Twitter-fiókot tart fenn, miközben a szolgáltatás az egyszerű kínai internetezők számára évek óta blokkolva van a kelet-ázsiai országban.

2012. december 12. 08:40

Egyre több pénzt hoz a kínai Twitter, a Sina mikroblog az anyacégének

Egyre több pénzt hoz az immár több mint 400 millió regisztrált felhasználót jegyző, kínai Twitterként is emlegetett Sina mikroblog, anyacége, a Sina Corp. bevételeinek már több mint 15 százalékát a közösségi platform generálja.

Kulcsszavak: Twitter web2 Sina
2012. november 18. 11:10

Aki számít, az fent van a Sinán, a "kínai Twitteren"

Egyre nő a Sina mikroblogon regisztráló nyugati sztárok száma - a színészeken, sportolókon kívül politikusokkal is mind gyakrabban találkozni a kínai közösségi oldalon.

2011. december 4. 15:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

Az egészségügyi területen az adatok hiánya és költségessége korlátozza az MI fejlődését, különösen a bőrbetegségek esetén. A magyar MI fejlesztő csapat, az AIP Labs azonban létrehozott egy olyan fejlett, generatív MI-t, amely nemcsak tanul a meglévő forrásokból, hanem új adatokat is képes létrehozni, megkerülve a drága és nehezen beszerezhető címkézett adatok problémáját. Így szintetikus képeket tudnak alkotni olyan ritka bőrbetegségekről is, amelyekről jelenleg kevés információ áll rendelkezésre.

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

A szezonnyitó Forma-1-es futam házigazdája, a Bahrain International Circuit (BIC) ma kiadott sajtóközleményében jelentette be, hogy a magyar Festipay készpénzmentes fizetés és integrált rendezvénymenedzsment szolgáltató cég által működtetett BIC PAY bevezetésével készpénzmentes fizetési rendszerre állnak át. 

2024. február 21. 16:15