A Telenornál is kapható a Samsung Galaxy 6 edge+

forrás: Prím Online, 2015. szeptember 9. 14:36

A Telenorhoz is megérkezett a Samsung új phabletje, a Galaxy S6 edge+. A Telenor Készülékcsere bármikor elnevezésű programjával akár a meglévő hűségszerződéssel rendelkező ügyfelek is megvásárolhatják a mobilt.

A Telenor üzleteiben és netshopjában már megvásárolható a Samsung legújabb csúcsmobilja, a Galaxy S6 edge+. Ez az új készülék a tavasszal megjelent Galaxy S6 edge óriásképernyős változata: az elődnél jóval nagyobb, 5,7 hüvelykes átlójú, hatalmas (1440x2560 pixel) felbontású Super AMOLED kijelzővel szerelték fel. A készülék két oldalán meghajló kijelző szélei nem csupán a jobb ergonómiát szolgálják, egy értesítősáv is megjelenik rajtuk, amely például az asztalra képernyővel lefelé helyezett telefonon is megmutatja, melyik fontos ismerős hív.

 

Az egyedi formájú, arany színben elérhető óriásmobilt a Telenornál rugalmas részletfizetéssel, két év hűséggel, e-Komfort csomaggal 20 831 forintos kezdőrészlettel, havi 5 681 forintos részletre is meg lehet vásárolni MyTariff XXL díjcsomaggal. A vállalatnál akár a legutóbb vásárolt, működőképes állapotú okostelefont is beszámítják az árába a nemrégiben indult Készülékcsere bármikor program keretében.

 

A 32 GB-os háttértárral szerelt változatban kapható Samsung Galaxy S6 edge+ 4G-s sebességgel képes kapcsolódni a Hipernetre, belsejében szupergyors hardver működik: a nyolcmagos Exynos 7420 lapka ráadásul 4 gigabájt memóriával párosul, így nem csak az Android 5.1 rendszer, de a legújabb játékok is zökkenőmentesen futnak a készüléken.


Emellett a Galaxy S6 edge+ beépített digitális fényképezőgépe 16 m
egapixeles felbontású fotókat, és UHD, azaz 4K felbontású videót rögzít. A fotózást a hátlapi kamera esetében optikai képstabilizátor, és valós idejű HDR-funkció, az előlapi, 5 megapixeles kamera pedig nagyon látványos, effektekkel feljavított szelfiket készít. A Slow Motion funkcióval látványos lassított felvételt is fel lehet venni.

 

A Galaxy S6 edge+: beépített 3000 milliamperórás telepjét vezeték nélkül is fel lehet tölteni az erre szolgáló, külön megvehető töltőről. Az új telefonban gyorstöltési technológiát is alkalmaz a gyártó, amely teljes merültségi állapotból 100 százalékra tölti az akkumulátort másfél-két óra alatt.

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hozzuk ki a legtöbbet okostelefonunk hangzásából!

A hétköznapok elengedhetetlen részeként okostelefonunk egy kifejezetten kényelmes eszköz, amit számos dologra használhatunk. Akár csak telefonálunk, akár filmet vagy sorozatot nézünk, esetleg megbeszélésen veszünk részt vagy zenét hallgatunk, fontos, hogy a legjobb minőségű hangot kapjuk. A HONOR friss tippei ebben segítenek. 

2024. május 15. 16:10

A HUAWEI Pura 70 Ultra a DXOMARK történetének legmagasabb pontszámmal rendelkező kamerás okostelefonja

A HUAWEI Pura 70 Ultra lett a legjobb okostelefon-fényképező a DXOMARK független tesztlabor szerint.  A Huawei nemrégiben mutatta be legújabb zászlóshajó-készülékét, amely rögtön átvette a vezetést a szaklabor okostelefon-kamera rangsorában. A Pura 70 Ultra hátlapján egy 50 megapixeles Ultra Lighting főkamera kapott helyet változtatható rekeszértékkel és optikai képstabilizátorral, továbbá egy 40 megapixeles ultraszéles látószögű kamera és egy 50 megapixeles Ultra Lighting makró telefotó-kamera, elöl pedig egy 13 megapixeles szelfikamera.

2024. május 15. 11:30

Újgenerációs, sajátmárkás készülékek a Telekomnál

A Telekom május 23-án piacra dobja az újgenerációs, saját márkás készülékeit, a T Phone 2 5G-t és T Phone 2 Pro 5G-t. A telefonok nagyobb teljesítményű processzorral, fejlett kamerarendszerrel és kiváló minőségű kijelzővel érkeznek, hogy optimalizált játék- és streaming-élményt nyújtsanak felhasználóiknak.

2024. május 14. 20:58

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38