A Fujitsu STYLISTIC R726 a „2 in 1” kategória új csúcsmodellje

forrás: Prím Online, 2016. április 15. 13:17

Új, kategóriavezető „kettő az egyben” táblagépe, a FUJITSU STYLISTIC R726 bevezetésével a Fujitsu véget vet annak a vitának, hogy a hagyományos noteszgépek vagy a táblagépek nyújtanak nagyobb produktivitást a nagyvállalati felhasználónak.

Új eszköze ugyanis mindkét kategóriában megállja a helyét. A kiterjedt FUJITSU STYLISTIC táblagép-portfólió új csúcsmodellje, a STYLISTIC R726 segítségével a felhasználók egyéni stílusuk és igényük szerint dolgozhatnak – billentyűzettel vagy anélkül, egyetlen nagy teljesítményű mégis kompakt érintésvezérelhető eszközzel. 

 

A 31,8 cm-es (12,5’) érintőképernyővel a STYLISTIC R726 azoknak a nagy teljesítményű táblagépeknek a legújabb generációjához tartozik, amelyek a tartalomkészítéshez is elegendő képernyőfelületet biztosítanak használóiknak. A billentyűzet nélküli változat tökéletes tartalomfogyasztáshoz és kevésbé ideális körülmények között végzett munkához is – például repülőgépen, ahol gyakran nincs elegendő hely egy hagyományos noteszgép szétnyitásához. 

 

A mobil felhasználók számára korábban sok bosszúságot okozó akkumulátor-üzemidő már nem jelent gondot, hiszen a STYLISTIC R726 akár 12 órán keresztül is működőképes maradhat egy töltéssel – folyamatos kijelzőhasználat mellett. Ez az akkumulátor-üzemidő maratoni munkamennyiség elvégzésére elegendő például a nagy távolságú járatokon. A nagy fényerejű, ugyanakkor tükröződésmentes képernyővel a szabadtéri munkavégzés sem okoz problémát a fehasználónak.

 

Az új STYLISTIC egyedülállóan alkalmazkodik gazdája munkastílusához – asztali dokkoló bölcsőhöz illesztve kifogástalanul működik asztali PC-ként, de a dokkból kiemelve a munkavégzés megszakítása nélkül használható tovább tollal vagy ujjal vezérelt táblagépként. A vékony mágneses billentyűzetet fél kézzel csatlakoztatva és a beépített táblagép-talpat kihajtva a STYLISTIC R726 másodperceken belül sokoldalú noteszgéppé alakítható. 

 

Jörg Hartmann, a kliens számítástechnikai eszközök üzletágának alelnöke így nyilatkozott az új termékről: „Évek óta folyik a vita arról, hogy a táblagépek vajon képesek-e tökéletesen helyettesíteni egy hagyományos, szétnyitható noteszgépet. Egész mostanáig mindkét oldanak kompromisszumot kellett kötnie. A STYLISTIC R726 kifejlesztésekor arra törekedtünk, hogy biztosítsuk a felhasználóknak a rugalmasabb és igényeiket jobban követő munkavégzéshez szükséges működési keretrendszert és innovatív IT-megoldásokat. Munkánk gyümölcse ez a tetszetős eszköz, amelynek használata minden körülmények között élvezet. Ezzel a modellel a Fujitsu egyszer s mindenkorra véget vet a táblagép vs. noteszgép vitának.”

 

A Japánban tervezett és Németországban gyártott, hatodik generációs Intel Core i7 processzorokkal szerelt STYLISTIC R726 teljesítmény terén sem vall szégyent. A tartós magnézium-alumínium ház jól bírtja a táblagépet napi szinten érő fizikai igénybevételt. A nagyvállalati jellemzők közül említést érdemelnek a STYLISTIC biztonsági funkciói (például a titkosított meghajtók), a beépített 4G/LTE csatlakozás, valamint a TPM és az NFC-alapú érintkezésmentes SmartCard azonosítás.

 

A kínálatát Microsoft Windows 10 operációs rendszerre egységesítő Fujitsu arról is gondoskodik, hogy a felhasználó szervezetek Windows 10-alapokon is egyszerűen telepíthessék és felügyelhessék eszközeiket a meglévő szoftverekkel, így gyorsul és automatizálódik a rendszergazdák munkája, és stabil alap jön létre a teljes körűen digitalizált folyamatok bevezetéséhez. 

 

 

A népszerű LIFEBOOK T936 táblagép frissítése

A Fujitsu bevezeti a népszerű FUJITSU LIFEBOOK T936 táblagép frissített verzióját. Ez a 33,8 cm-es (13,3”) „kettő az egyben” Ultrabook a legújabb olyan modell, amely a Fujitsu közkedvelt, két irányban elfordítható zsanérmegoldását alkalmazza. A LIFEBOOK T936 a hatodik generációs Intel Core i7 processzorcsalád tagjaival biztosít kategóriavezető teljesítményt, biztonságot és használati jellemzőket. 

 

Ár és piaci bevezetés

A FUJITSU STYLISTIC R726 táblagép és a LIFEBOOK T936 táblagép 2016 februárjától lesz kapható a Fujitsu viszonteladóin, saját értékesítési csatornáin és az interneten keresztül. Az árak országtól és konfigurációtól függően változnak. 

 

Gördülékeny digitalizálás a munkahelyen

A Fujitsu úgy gondolja, hogy a digitalizált üzleti életben és gazdaságban a magabiztos digitalizálásához és a sikeres átalakulás elindításához először el kell érni egyfajta egyensúlyi állapotot. A STYLISTIC R726 segít megtalálni az egyensúlyt a felhasználók és a szervezetek sokrétű szükségletei között: 

  • A rugalmas munkavégzés támogatása maximális produktivitás és végfelhasználói elégedettség mellett 
  • Az innováció ösztönzése, ugyanakkor a régi alkalmazásokban rejlő lehetőségek hasznosítása 
  • Az adatok védelme és biztonságos adathozzáférés 
  • Az ellenőrzés fenntartása az IT-konzumerizáció és a BYOD trend érvényesülése ellenére 
  • Szabványosítás és ezzel együtt a sokszínű dolgozói igények teljesítése 

 

A FUJITSU STYLISTIC R726 táblagép főbb jellemzői

  • Táblagépes élmény és teljes körű noteszgép-funkcionalitás – kivételes felhasználói élmény 
  • Mágneses billentyűzet és integrált táblagép-talp az eszköz átalakításához 
  • Tükröződésmentes kijelző (opcionális), vékony és könnyű magnézium-alumínium ház, rugalmas adatbeviteli lehetőségek UC&C képességek, 12 óra max. akkumulátor üzemidő 
  • Beágyazott 4G/LTE, GPS, NFC, Intel Pro Wireless Display (opcionális)
  • Távfelügyeleti technológia, titkosított meghajtók, TPM és következő generációs NFC-hitelesítés
  • Opcionális dokkoló bölcső asztali gépes munkavégzéshez az irodában. 
  • Adatok: 31,8 cm-es (12,5”) kijelző, súly 789 g-tól, 9,5 mm vastagság 
  • Német minőség

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50