AJI kártyák ajándékba

forrás: Prím Online, 2017. november 20. 08:36

Számos helyen termékre, szolgáltatásra is beváltható, tetszőleges összeggel feltölthető ajándékkártyák érkeztek Magyarországra. A többféle választékban elérhető kártyák előnye, hogy a felhasználása sokkal szabadabb, és elektronikus formában is eljuttathatók a megajándékozottnak.

Még sosem volt ennyire egyszerű ajándékozni. Nem kell azon törni a fejünket, melyik boltot válasszuk, mivel lepjünk meg szerettünket, ez az univerzális ajándékkártya megoldja dilemmánkat. Az AJI névre keresztelt megoldással egyedi, tetszőleges összeggel feltöltött ajándékkártyával lephetjük meg barátainkat, rokonainkat.

 

A kártyák egyedi dizájnnal és szöveges üzenettel vannak ellátva, és a kedvezményezett tetszés szerint válthatja be az összeget az

 elfogadóhelyeken különböző termékekre és szolgáltatásokra.

 

A szokványos papír alapú vásárlási utalvány helyett egy dizájnos plasztikkártyát kap a megajándékozott, és összesen 20 féle alkalmi kártya közül választhatunk az alkalomhoz illően, valamint tokot, illetve igényes díszdobozt is vásárolhatunk hozzá.

 

A kártyák szabadon feltölthetők 5 000-250 000 Ft közötti pénzösszeggel, így az ajándékra szánt pénzkeret könnyedén tartható.

 

A hasonló ajándékkártyákkal ellentétben az alkalmi kártyák nem csak egy, hanem számos üzletben beválthatók. Több mint 250 helyen használható fel, és az egyenleg egy vagy több részletben, akár több alkalommal és több üzletben is beváltható a vásárlástól számított 1 évig. Az oldalon, a webshopban számos ismert márka saját ajándékkártyája is megvásárolható: Decathlon, Butlers, dm, iCentre, Kazar, Líra, JYSK, Deichmann, Fradi stb.

 


A megoldás előnye továbbá, hogy online is rendelhető, nem kell egy boltba bemenni és sorban állni, hanem néhány kattintás után egy napon belül már postázzák is a plasztik kártyát, illetve e-kártya formájában közvetlenül az ajándékozott e-mail címét megadva pedig 5 percen belül célba ér az ajándék.
Ez akkor praktikus, ha távol élő hozzátartozónkat vagy barátunkat szeretnénk ily módon meglepni. Az e-kártyákat saját címünkre is kérhetjük, majd továbbíthatjuk egy későbbi időpontban, illetve megadhatjuk, mikor kapja meg a címzett, amelyet kinyomtathat, vagy egyszerűen okostelefonján is bemutathatja a partner üzlet pénztáránál.

 

Akárcsak egy bankkártyánál, a felhasználó követheti egyenlegét az oldalon, minden tranzakcióról értesítő e-mailt kap, és amennyiben elveszti, úgy kártyáját letilthatja.

 

A kártyák személyesen is beszerezhetők közvetlenül budapesti üzletükben (Bem rakpart 56.), valamint országszerte számos viszonteladónál, például az Ibusz és Neckermann irodáiban.

 

A kártyák teljes kínálata az AJI hivatalos oldalán tekinthető meg.

Hirek.com - Kiemelt hír ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

A kiválasztott felsőbbéves corvinusos hallgatók közép- és felsővezetők irányításával négy hónap alatt megismerhetik a banki vezetői kultúrát és mindennapokat. 

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

22. alkalommal rendezték meg a digitális marketing szakma legrangosabb hazai eseményét, ’Az Év Honlapja’ pályázatot. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett versenyre rekord mennyiségű 287 nevezés érkezett. A szakmai zsűri 88 pályaművet díjazott. Az Év Honlapja Abszolút díj győztese a társadalmi szerepvállalás keretében készült online felület az ,,Amiről a sírok mesélnek - Avar temető Babarcon” lett, melyet a Pazirik Informatikai Kft. készített.

2024. február 8. 09:30

Számos díjjal jutalmazták az LG innovációit a 2024-es CES-en

Az LG Electronics (LG) több mint 200 díjat és elismerést kapott az idei CES-en a háztartási elektronika, a szórakoztató elektronika, valamint a B2B megoldások terén bemutatott számos innovációjáért és technológiai újításáért.

2024. január 29. 16:07

Felvásárolta a Siemens a Helioxot

Lezárta a Siemens az e-busz és e-kamion flották, valamint elektromos személygépkocsik számára kínált DC gyorstöltés terén vezető pozíciót betöltő Heliox vállalat felvásárlását. A holland székhelyű, mintegy 330 főt foglalkoztató cég akvizíciójával a Siemens a meglévő e-töltési portfólióját a 40 kilowattostól (kW) a megawatt töltésig, valamint a depó- és flottamegoldásokkal egészíti ki.

2024. január 17. 19:40

Vezető nélküli navigáció a töltőállomásokhoz

A parkolóhelykeresés, majd az autó újbóli megtalálása – különösen a labirintusszerű parkolóházakban – meglehetősen fárasztó és időigényes lehet, és hasonló a helyzet a szabad töltőállomások keresésével is. A Bosch és a Volkswagen leányvállalata, a Cariad most közösen teszteli az automatizált töltési asszisztens (Automated Valet Charging) megoldását, amely az automatizált parkolási asszisztens (Automated Valet Parking) rendszeren alapul. 

2024. január 11. 12:39

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15